Skip to main content

Signe Søes gør comeback på landsholdet

| Administrator | Nyheder 2013

Et halvt år efter fødslen af sit første barn, vender Signe Søes tilbage til international orientering på højeste niveau

Efter 1½ års landsholdspause vender Signe Søes nu tilbage til det danske landshold med en målsætning om at præstere til VM i Finland. Signe Søes har igennem hele perioden løbende været i kontakt med landstræner Lars Lindstrøm om mulighederne for comeback, og nu er lysten og motivationen til at træne og løbe orientering på højeste niveau så stærk, at den endelige beslutning er taget.

”Jeg har savnet at præstere på internationalt niveau og glæder mig til at være med på landsholdet igen”, fortæller Signe Søes.

Signe Søes indtræder i forbundets Elitegruppe og vil, efter aftale med landstræneren, deltage i udvalgte landsholdsaktiviteter frem mod VM. Ligeledes indplaceres Signe Søes i Team Danmarks støttesystem som Elite-atlet og kan trække på Team Danmarks ekspertbistand.

”Det glæder mig meget at Signe Søes igen har modet og lysten til at konkurrere på højeste niveau. Hendes comeback er en styrkelse af vores i forvejen meget stærke damelandshold, og jeg ser frem til at have Signe med på landsholdet igen”, udtaler Landstræner Lars Lindstrøm

Samtidig med sit comeback afslutter Signe Søes sit kandidatstudium, og det er derfor aftalt at der findes fleksible løsninger der gør et comeback muligt. Landstræner Lars Lindstrøm og Signe Søes vil i fællesskab aftale omfanget af landsholdsdeltagelse og sikre fornuftig progression i træningen mod VM.

"Det er klart at Signe nu er et andet sted i sit liv, og jeg er derfor indstillet på at finde fleksible løsninger der hjælper Signe med at vende tilbage på fuld styrke”, udtaler Landstræner Lars Lindstrøm.