Skip to main content

Månedskonkurrencen II

| Administrator | Nyheder 2012

Månedens klub April - "små" klubber: Helsingør SOK

Rolf Lund fortæller:
"De mange nye o-løbere er blevet lokket med til divisionsmatchen og er hovedsaglig rekrutteret fra vores almindelige løbeafdeling.
HSOK er unik fordi vi er kun er ca 1/3 orienteringsløbere og 2/3 som blot løbetræner, cykeltræner eller er med fordi de løber på ski.
Jeg er en af de få i klubben, som dyrker alle de motionsformer, som klubben tilbyder.

Som nyudnævnt formand for hele klubben har jeg haft som fokusområde at de forskellige afdelinger skal kende hinanden bedre og vi har allerede haft 2 fællesspisninger og en tredie kommer i næste måned.
Vores O-formand, Bjarne Jensen, er også nyudnævnt på posten og har også ben i alle lejre. Sidste år og i år har han startet et marathontræningshold op og det har skaffet nogle nye medlemmer. Et par af disse og nogle af de mere garvede motionsløbere fik Bjarne og et andet medlem lokket med til divisionsmatchen, og vi kunne derved stille et af de største hold i mange år. Vi vandt desværre ikke mere end en match, men vi kommer igen til efteråret!
Selvom en stor løbeafdeling skulle fungere som en god fødekæde til O-afdelingen, er vores erfaring, at de skal skubbes i gang."