Skip to main content

Månedskonkurrencen I

| Administrator | Nyheder 2012

Månedens klub April - "store" klubber: Ballerup OK

Lars Hanghøj fortæller:

Vi laver rigtig mange arrangementer året rundt, og vi forsøger som regel at tænke en eller anden form for rekruttering ind i vore arrangementer.
Lad mig blot nævne inden for det sidste års tid: Vinter OL hver anden lørdag i vintermånederne med SportIdent og samlet resultat, 2 skovmotionsløb i 500-deltagere klassen, Find Vej-dagen 28.4 med 101 deltagere , sommerferieaktiviteter (skattejagt) og naturløb for kommunens skolebørn, 3 sommercup-løb på hverdagsaftener i juni, Ballerup-sprinten i bymiljø, SkovCup-afdeling for børn og forældre, og da lokalavisen kun skriver om fodbold, betaler vi jævnligt for en annonce, hvor vi gør opmærksom på os selv og vore aktiviteter.

Her i maj afholder vi SM lang med en gratis bane til de lokale beboere - via indbydelse til beboerforeningerne - også selvom det ikke er i vores nærområde. For det handler jo helt enkelt om at få så mange som muligt til at prøve vores fantastiske sport. Og så vil vi jo selvfølgelig gerne have, at "de bliver lidt længere"!

Vi får ofte mails fra deltagerne efter vore arrangementer, så lad mig runde af med en af disse, som vi modtog sidste år efter en af vore helt store succes’er, det årlige Firma-O-Løb, hvor 75 firmahold på hver 4 deltagere dyster på livet løs med kort og kompas, og bagefter hygger sig over lidt mad og et glas vin:
"Hej Lars, så er det overstået. Det var …… FANTASTISK!!!!! Aldrig har jeg haft det så sjov, og den mellemsvære var absolut ikke særlig svær, så næste år tager jeg den svære! Det er lige sådan at løb (der jo ellers kan være ret kedeligt) bliver sjovt. Jeg er meget glad for at have oplevet det. Og naturligvis for at jeg klarede det. 4 km mellemsvær på 53,55 minutter, det er jeg meget tilfreds med, i betragtning af at jeg aldrig har prøvet det før, ikke kender Jonstrup Vang-området og ikke har løbet ret meget i det hele taget. Meget glade og tilfredse hilsner Anja"