Skip to main content

Over 3.000 fandt vej trods gråvejr

| Administrator | Nyheder 2012

3163 deltog i Find vej i Danmark-dagen 28. april. En kæmpestor tak til hele orienteringsdanmark for at have bakket så solidt op omkring dagen!

Uden 41 højt engagerede klubber og utallige hjælpende hænder kunne vi ikke have gennemført en landsdækkende kampagnedag som ’Find vej i Danmark’-dagen. Så der skal fra hele DOF’s administration lyde en stor tak for indsatsen til hele orienteringsdanmark!

3163 deltagere er i betragtning af vejret – gråvejr, kulde og regn mange steder – et meget tilfredsstillende deltagerantal. Nu følger mange klubber op med flere arrangementer i maj og juni.

10 klubber havde over 100 deltagere, mens fem klubber havde under 20 deltagere. I den kommende tid står den på evaluering, så vi får delt alle erfaringerne.

Topscorer på dagen blev Køge Orienteringsklub, som med ca. 500 deltagere havde godt og grundigt travlt på dagen. Børne-tv-værterne fra ’Lille Nørd’ varmede godt op under deltagerne i Køge.

Gør vi det så igen til næste år? Det finder vi ud af efter evalueringen, men lige nu hælder den til et klart JA – især hvis vi kan få garanti for tørvejr.

Følg med på Facebook, hvor der løbende bliver lagt billeder m.m. op.

http://www.facebook.com/findveji