Skip to main content

3 danske landsholdsløbere på WOC-træningslejr

| Administrator | Nyheder 2012

Ida Bobach, Maja Alm og Søren Bobach på intensiv træningslejr

I onsdags tog en lille gruppe danske løbere med landstræner Lars Lindstrøm til området nær Lausanne for at forberede sig bedst muligt på WOC i juli måned. Det skulle oprindeligt ”kun” have været løberne i Verdensklassegruppen, men da Signe Søes har meldt fra til WOC pga graviditet og Tue Lassen er skadet og under genoptræning, var der kun Maja Alm, OK HTF, og Ida Bobach, Silkeborg OK, tilbage, hvorfor der også blev plads til Søren Bobach, Silkeborg OK.

Lars Lindstrøm siger om turen: ”Vi rejser til Schweiz for at sikre os de optimale betingelser for at præstere til VM, og fordi det vurderes at det vil være afgørende for løbernes muligheder for succes. Formålet med turen er optimering af o-teknik i Jura/Mittelland terræn.”

Han havde fået adgang til mange nye træningskort på den franske side af grænsen, og da de fleste kort er tegnet af VM-korttegneren Urs Steiner, er de yderst relevante for VM-mellemdistancen. Da mellemdistancen vurderes at være den mest specielle, var fokus primært på at træne i denne terræntype. Lørdag kørte gruppen ind i Schweiz og trænede langdistancerelevant.

Ellers er der jo lidt ”stilhed før stormen” for landsholdsløberne, men allerede næste weekend er der Tiomila og fra 12.5 til 20.5 er der EM i Dalarna (Falun og Mora). Holdet til EM udtages 5.5.