Skip to main content

Løberen League

| Administrator | Nyheder 2011

Ny aftale mellem Løberen og Dansk Orienteringsforbund

Løberen har i en årrække været officiel skosponsor for Dansk Orienteringsforbund og derigennem ydet et betragteligt bidrag til landsholdsløbernes behov for trænings og konkurrencesko – en støtte som udøverne hvert eneste år har set frem til.

Den nuværende aftale udløber imidlertid pr. 31.12.2011 og parterne har derfor set nærmere på indholdet og rammerne - og er blevet enige om en ny aftale med mere fokus på støtte til yngre løbere og deres talentudvikling. Det betyder at Juniorcuppen fra 2012 hedder LØBEREN LEAGUE og juniorlandsholdsløberne fortsat vil få støtte til køb af trænings- og konkurrencesko i Løberens butikker.

Aftalen giver Løberen en række konkrete fordele i samarbejdet med DOF, herunder mulighed for at sælge landsholdsbeklædning i deres butikker, således at de mange danskere, der forventes at deltage i Veteran VM(WMOC) i Harzen i 2012, får mulighed for at deltage i disse mesterskaber i en dansk landsholdstrøje.

DOF ser Løberen som en rigtig god samarbejdspartner og oplever at vores medlemmer får en yderst kyndig og kompetent vejledning i Løberens butikker – hvad enten man er motions- eller eliteløber.

Evt. spørgsmål til aftalen kan rettes til Direktør Michael Sørensen, der har forhandlet aftalen på plads for forbundet.

LØBEREN er en af Danmarks mest seriøse løbebutikker med mere end 15 års erfaring på markedet og med filialer centralt beliggende i 6 større danske byer; Lyngby, Aarhus, Vejle, Aalborg, Roskilde og Esbjerg