Skip to main content

LØBEREN støtter eliteløberne med 50.000 kr

| Administrator | Nyheder 2011

Det er nu 4. gang - og vel efterhånden en tradition - at LØBEREN sammen med forårets komme uddeler sko-legater til forbundets eliteløbere.

Der tale om et ganske betydningsfuldt sponsorat for forbundets eliteløbere. Sponsoratet sikrer i vid udstrækning, at udøverne har kvalitetssko at træne og konkurrere i, samtidig med at løberne kan få en grundig, seriøs og professionel vejledning ved valg af sko og udstyr i øvrigt.

Udover den store betydning sponsoratet har for vores udøvere, er LØBEREN også en samarbejdspartner, der via deres mangeårige engagement og forankring hos orienteringsløberne Ebbe Nielsen og Claus Stallknecht, har stor indsigt i hvad der kræves for at være med på toppen i international orientering.
- "En indsigt som både DOF og eliteløberne har stor glæde og gavn af, når det udmønter sig i et sponsorat af denne størrelse og art", udtaler Bjarne Hoffmann, der har forhandlet aftalen for DOF.

Evt. spørgsmål vedrørende aftalen kan rettes til Elite-koordinator Bjarne Hoffmann, Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller mobil: 21475277.