Skip to main content

Masser af ’Find vej i …’-events

| Administrator | Nyheder 2011

De næste par uger byder på 10 spændende ’Find vej i …’-events. Indvielser og ’Find vej i …’-dage er fordelt over hele landet. Hjælp meget gerne med at sprede budskabet.

Flere hundrede mennesker får forhåbentlig en rigtig god oplevelse med orientering de næste par uger, når 10 klubber byder på indvielser og ’Find vej i …’-dage i hele landet.

Se eventkalenderen på ’Find vej i Danmarks’ Facebook-side: http://www.facebook.com/findveji?sk=events

De bedste ambassadører for orientering er medlemmerne i klubberne, og alle må hjertens gerne hjælpe med at sprede budskabet om, at venner, bekendte, kolleger, skole-/studiekammerater, naboer osv. ganske gratis kan prøve kræfter med en yderst tilgængelig udgave af orientering.

Flere af sensommerens og efterårets ’Find vej i …’-events er blevet til som en del af DOF’s Vision2015-satsning, hvor alle klubber har et stående tilbud om at blive Vision2015 Klubber. 12 klubber er med i dette opstartsår, og flere klubber har meldt sig klar fra foråret.

DOF’s sekretariat er i øjeblikket i planlægningsfasen i forhold til Vision2015 Klub-tilbuddene i 2012. Input og idéer er meget velkomne.

Helt fast ligger det, at 28. april 2012 bliver stor national ’Find vej i Danmark’-dag med en række lokale events og et stort pr- og markedsføringsarbejde. Alle Vision2015 Klubber får udarbejdet markedsføringsmateriale m.m. til denne dag, og vi vil gøre ALT for, at en langt større del af den danske befolkning ved, hvad orientering er efter den 28. april.

http://www.facebook.com/findveji?sk=events