Skip to main content

DM sæsonen står for døren

| Administrator | Nyheder 2011

DM Mellem i Grønholt Hegn på lørdag

Efter en fantastisk o-sommer med forrygende danske resultater i samtlige internationale mesterskaber, står efterårets DM-sæson nu for døren.

På lørdag den 27. august afholder Allerød OK DM Mellem i Grønholt Hegn ved Hillerød. Næsten 700 deltagere har meldt sig til at komme til at løbe i et af de få terræner i Nordsjælland, som kun få har løbet i mere end nogle få gange, da terrænet kun sjældent åbnes for orienteringsløb.

DM Mellem indgår i både seniorernes TRIMTEX Cup og juniorernes Combineering Cup. Hos seniorherrerne har Rasmus Djurhuus gode muligheder for at fastholde førstepladsen, men VM-7-eren på distancen, Tue Lassen, Faaborg OK må regnes som favorit og har gode chancer for at hente ind på såvel Rasmus som Thomas Jensen på den aktuelle andenplads. Men med hele herreeliten på plads i Grønholt, bliver det en spændende kamp om sejren.

Hos seniordamerne er Signe Søes storfavorit til både at overtage førstepladsen i TRIMTEX Cup fra Inge Knudsen og til at tage DM-titlen, da den anden VM-heltinde, Maja Alm, OK HTF Haderslev, ikke stiller op i DM Mellem. Signe vandt en flot 7. plads på langdistancen ved VM og løb det danske damestafethold i teten på 2. tur ved VM, hvor holdet til sidst blev nr. 5 mindre end to minutter efter de finske guldvindere.

I damejunior må VM-sølvvinder og syvdobbelte Junior-VM-mester, Ida Bobach, Silkeborg OK, desværre stå over for at blive en fodskade kvit, hvorfor Emma Klingenberg, Faaborg OK overtager favoritværdigheden, med søster Ita som den formodet hårdeste konkurrent. I spidsen af herrejuniorernes Combineering Cup har Andreas Boesen, Roskilde OK endnu ikke en placering dårligere end en andenplads, men trods dette, må formstærke Marius Thrane Ødum, OK Øst Birkerød, regnes som favorit.

Alt tyder på en forrygende orienteringsfest i Grønholt på lørdag.

Efter DM Mellem fortsætter o-karavanen til Sorø, hvor de indledende ture på den traditionsrige timandsstafet Midgårdsormen afvikles lørdag aften.

Startlisten til DM Mellem er i skrivende stund lige på trapperne og vil kunne findes på nedenstående mailadresse.

http://www.alleok.dk/Staevner/DMMellem2011/default.html