Skip to main content

Første WOC-konkurrence lørdag

| Administrator | Nyheder 2011

Langdistancekvalifikation med 2 danske debutanter

Lørdag omkring middagstid er det så tid for de første danskere at skulle i konkurrence. Damerne er først, dvs første start på langdistance kvalifikationen er kl 11,30. Den debuterende juniorløber Emma Klingenberg, Faaborg OK, skal ud allerede kl 11,33, og den anden WOC-debutant Signe Klinting, Fif Hillerød OK, skal starte kl 12,09 og sidste danske dameløber er Signe Søes, OK Pan, med start kl 12,48. Damernes 3 heats er mellem 5,8 og 5,9 km med en forventet vindertid på ca 45 min, men af de danske damer bliver det nok kun Signe Søes, der kan komme helt derned. Signe Søes burde være rimeligt sikker på at kvalificere sig blandt de 15 løbere der kommer til finalen, hvorimod Signe Klinting og Emma nok skal satse på de sikre løb i det vanskelige terræn for at kvalificere sig til finalen – men på den anden side skal de selvfølgelig også satse lidt, da det jo kun er selve kvalifikationen til finalen der rigtigt tæller.

Hos herrerne er første start kl 13,10, og Christian Christensen, OK Pan bliver første dansker med start kl 13,25. Rasmus Thrane Hansen, Søllerød OK, starter kl 14,19 og sidste danske herre er Tue Lassen, Faaborg OK, med start kl 14,34. Herrernes 3 heats er mellem 9,0 og 9,2 km med en forventet vindertid på 58-59 min og forhåbentlig kan alle 3 danske herrer kvalificere sig til finalen på onsdag. Tue har gjort det til en vane at kvalificere sig til finalerne, og han synes at være meget tændt efter at være kommet over sine knæproblemer. Rasmus synes også at være i rigtigt god form, og i Slovenien, hvor terrænnet kan minde lidt om det franske, viste han særdeles gode takter. Endelig burde Christian Christensen også kunne kvalificere sig ved et sikkert løb – så et optimistisk bud er, at alle de 3 danske herrer kvalificerer sig!

Desværre er det ikke lykkedes at få de samlede startlister i skrivende øjeblik, men her må man søge arrangørernes hjemmeside (under live-dækning). Finaledeltagerne skulle for damernes vedkommende være klar kl 13,55 og for herrernes vedkommende kl 16,20.

Der er desværre ikke internetdækning fra det sted, hvor både langdistance- og mellemdistance kvalifikationsløbene forgår lørdag og søndag, og da der er ca 1 times kørsel fra stævnepladsen til steder med internet, vil resultaterne næppe kunne komme på DOFs hjemmeside før om aftenen, men man må så selv prøve arrangørernes hjemmeside http://www.woc2011.fr/, hvor der også skulle være livedækning.