Skip to main content

Vil du være en del af Elitecenter Orientering?

| Administrator | Nyheder 2011

Elitecenter Orientering er ikke kun for landsholdet, men er også et tilbud til andre hårdt trænende løbere, der kan og vil bidrage til træningsmiljøet i Århus

Elitecenteret er en central del af DOFs landsholdsvirksomhed. Det er stedet hvor seniorlandholdsløberne udfører en stor del af deres daglige træning.

For at sikre et optimalt tilbud, og stimulere til størst mulige udvikling, er træningsmiljøet på elitecenteret meget vigtigt. Træningen på elitecenteret er derfor et eksklusivt tilbud til løberne på landsholdet, løbere med landsholdsambitioner, samt andre eliteløbere i og omkring Århus.

For at skabe en god gruppedynamik og fællesskab, forventes det at man i udgangspunktet deltager i ”hele pakken”. Afvigelser herfra kan aftale individuelt med landstræneren og elitecentertrænerne.
Løbere der er en del af Elitecenter Orientering, forpligter sig til, for et halvt år af gangen, fast at deltage i den daglige træning.

Alle har nu mulighed for at tilkendegive om de interesserede i at være en del af Elitecenter Orientering. Dette gøres til landstræner Lars Lindstrøm på email: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., senest tirsdag d. 23/8.
Al deltagelse på Elitecenteret skal godkendes af landstræneren, og det er løbere fra nedenstående fire grupperinger der kan deltage i Elitecenter Orientering.

 1. Verdensklasse- og udviklingsgruppen
  1. Løbere bosat i Århus forventes at deltage i træningen på Elitecenter Orientering
  2. Løbere bosat uden for Århus kan frit benytte elitecenterets tilbud
 2. National elite
  1. Top 8 af danske damer (målt på verdensranglisten)
  2. Top 15 af danske herrer (målt på verdensranglisten)
  3. Øvrige løbere der har anmeldt interesse for deltagelse i VM/EM/World Cup
 3. Lokale eliteløbere
  1. Eliteløbere bosat i eller omkring Århus
 4. Junioreliten

Mere information om EC-tilbuddet, kriterier for deltagelse, forventninger til løbere, m.m. kan findes på eliteudvalgets hjemmeside.

http://elite.do-f.dk/elite/elitecenter.asp