Skip to main content

Ny dansk dobbeltsejr i junior-VM

| Administrator | Nyheder 2011

Ida Bobach og Emma Klingenberg fulgte på fornem vis op på deres flotte præstation fra sødagens sprintkonkurrence ved mandag igen at sikre sig guld og sølv på den lange distance ved junior-VM i Polen

Efter en sekundstrid fordelte guld og sølv på søndagens sprint, var Ida Bobach fra Silkeborg Orienteringsklub helt suveræn, da hun i dag erobrede sin sjette junior-VM-guld i karrieren ved at henvise landsholdskolegaen Emma Klingenberg fra Faaborg Orienteringsklub til 2. pladsen med et forspring på godt halvandet minut.

Junior-VM afholdes i et meget kuperet terræn i det nordlige Polen, hvilket de danske piger i dag mestrede til perfektion.

Ida Bobach mødte op til junior-VM som regerende verdensmester på både sprint og langdistancen fra sidste års junior-VM på dansk grund, og hun har således nu formået at forsvare begge titler.

Junior-VM fortsætter med mellemdistance torsdag og afsluttes med stafet fredag, hvor de danske piger endnu engang vil være blandt medaljefavoritterne.

Fakta:

Junior-VM-langdistance damer
1. Ida Bobach, Danmark 55.29
2. Emma Klingenberg, Danmark 57.01
3. Tove Alexandersson, Sverige 57.57
19. Ita Klingenberg, Danmark 64.39

Junior-VM-langdistance herrer
1. Yngve Skogstad, Norge 68.56
2. Robert Merl, Østrig 70.29
3. Lucas Basset, Frankrig 70.41
9. Marius Thrane Ødum, Danmark 74.31
24. Jakob Edsen, Danmark 77.56

Profil - Ida Bobach: http://landshold.do-f.dk/loebere/lbrdetail.asp?navn=Ida%20Bobach
Profil - Emma Klingenberg: http://landshold.do-f.dk/loebere/lbrdetail.asp?navn=Emma%20Klingenberg

Ovenstående pressemeddelelse udsendt af Dansk Orienterings-Forbund. Søren Klingenberg følger op med reportage på hjemmesiden senere i dag.