Skip to main content

NORT, 2. afdeling i Göteborg

| Administrator | Nyheder 2011

Spektakulær knockoutsprint som du kan følge live på TV

Tirsdagens afdeling af Nordic Orienteering Tour bliver meget intens – og et hårdt program for løberne. Kvalifikationsløb om formiddagen, hvorfra de 30 bedste damer og herrer går videre til 5 kvartfinaler, hvor 6 løbere starter samtidig på samme bane! De 2 hurtigste i hvert heat går videre og de 2 hurtigste tider blandt de resterende, så at der igen bliver 6 deltagere i hver af de 2 semifinaler.

Semifinalerne afvikles med direkte TV fra kl 18 – umiddelbart efterfulgt af finalerne. Det hele kan følges på http://svtplay.se/

Det er svært at pege på umiddelbare favoritter i denne nye og uforudsigelige konkurrenceform, men hos herrerne vil det sikkert være et godt gæt at satse på ”en schweizer”. Dels er de altid gode i al form for orientering og dels besatte Schweiz de første 5 pladser i sprint-finalen i 1.afdeling i Finland.

Hos damerne kan man ikke komme udenom, at de 2 danske damer, Signe Søes og Maja Alm, sagtens kan komme til finalen hvor alt kan ske!! Maja er måske nok den bedste sprinter, men Signe blev nr 4 i finalen i Finland. Maja nåede til finalen sidste år, hvor Signe ikke deltog – og da de 4-5 ellers bedste damer ikke deltager, skulle chancerne for dansk succes være til stede.

Hos herrerne er de danske chancer for topplaceringer nok begrænsede, men forhåbentlig har Søren Bobach fået tanket selvtillid nok fra deltagelsen på vinderholdet i Jukola til minimum at komme videre fra kvalifikationen, ligesom Tue Lassen har vist en god evne til også at kvalificere sig. Rasmus Thrane Hansen og Claus Bloch burde også have potentiale til minimum at komme gennem kvalifikationen,

De danske starttider er:
Damer:
10,01 Inge Knudsen
10,09 Signe Klinting
10,36 Signe Søes
10,44 Maja Alm

Herrer:
10,06 Rasmus Djurhuus
10,10 Christian Bobach
10,14 Søren Schwartz Sørensen
10,16 Christian Christensen
10,20 Claus Bloch
10,24 Rasmus Thrane Hansen
10,37 Søren Bobach
10,43 Tue Lassen

Live-resultater mm kan følges via nedenstående link

http://www.nordicorienteeringtour.com/index.php/live