Skip to main content

World Cup tredjeplads til det danske MTBO-hold

| Administrator | Nyheder 2011

Stafetten blev vundet af Finland 14 sekunder foran Schweiz

Anden runde af årets MTBO World Cup blev i dag afsluttet med en mix-stafet, hvor kravet er, at der skal være mindst én kvinde på holdet.

Det danske hold bestod af Lasse Brun Pedersen, Rikke Kornvig og Erik Skovgaard Knudsen.

Lasse Brun Pedersen har skåret kraftigt ned på vinter- og forårstræningen i forhold til tidligere, så han er endnu ikke oppe i fulde omdrejninger. På førsteturen lykkedes det alligevel nogenlunde at holde kontakt til de forreste og i mål var afstanden på fjerdepladsen godt et minut til de førende schweizere.

Nogle nationer havde sat deres kvinderytter på første tur. Danmark havde Rikke Kornvig på anden tur, hvor hun måtte lade sig passere af et par mænd, så hun skiftede til Erik Skovgaard Knudsen som nr. 8.

Erik kørte - ikke overraskende, fristes man til at skrive - i dagens hurtigste tid, og avancerede holdet til en tredjeplads 2 minutter efter de vindende finner.

Samtidig var der Masters VM i sprint disciplinen, og her lykkedes det i D60 for Birgit Hausner, OK SG, at tage sin tredje guldmedalje af 3 mulige. I den dansk dominerede klasse var hun 13 sekunder foran Ellis Sommer, OK Øst Birkerød.

http://www6.idrottonline.se/LeksandsOK-Orientering/Arrangemang/2011MTBO/