Skip to main content

TC Syd søger ny træner

| Administrator | Nyheder 2011

Efter en lang og vedholdende indsats har TC Syd’s træner, Steffen Alm, valgt at stoppe.

Styregruppen for TC Syd søger en ny træner med tiltrædelse fra 1. marts 2011.

TC Syd samler talenter fra hele Sydkredsen. Grundet de geografiske afstande, er træningerne hidtil blevet gennemført på månedlige samlinger i weekender. Her gennemføres et antal træningspas med teoretisk oplæg og eftersnak. På samlingerne anvendes aftenerne til at opsummere dagens træning samt på at forberede næste dags træning, ligesom der dyrkes o-teknisk teori. Det sociale element er et vigtigt element i samlingen. Vi betragter fællesskabet som en vigtig del af sammenhængskraften i TC'et, og dermed også ifht at fastholde og dyrke talenterne.

TC Syd beskriver sit formål som at:
- skabe et inspirerende og motiverende træningsmiljø for de bedste ungdomsløbere (15-23 år) i de deltagende klubber
- give et træningstilbud på et højt o-teknisk niveau
- give en kvalificeret vejledning og rådgivning om fysisk træning, kost, skadesforebyggelse, skadesbehandling, doping m.m.
- udvikle og træne den mentale side i forbindelse med orienteringsløb
- motivere ungdomsløberne til fortsat elitesatsning og i den forbindelse give vejledning og råd i forhold til det at strukturere en dagligdag med skolegang, studier, arbejde og målrettet træning.

Klubberne i Sydkredsen er alle en del af TC'ets styregruppe, og de har hidtil i fællesskab leveret de fysiske rammer for mange af samlingerne. Klubberne er bevidste om TC'ets arbejde og TC'et er i løbende kontakt med klubberne om optagelse af nye talenter.

Vi søger en person eller et team af personer til at lede træningen i talentcenteret.

Det er en fordel men ikke et krav, at ansøgeren har trænererfaring – specielt med børn og unge. Det vil være en fordel, hvis ansøger har gennemgået, eller er indstillet på at gennemgå forbundets træneruddannelse. TC'erne er der, hvor de kommende landholdsløbere bliver "klækket", og det er derfor vigtigt, at ansøgere har mod på arbejde fokuseret med og frem mod elite orientering.

Kan du/I se dig/jer selv som træner for en flok engagerede, seriøse og sociale unge orienterings-løbere, som rigtig gerne vil blive meget bedre, på både fysik, o-teknik og mental styrke, så skal du søge stillingen.

Evt. spørgsmål kan rettes til Bjarne Hoffmann, Søren Klingenberg, eller til Steffen Alm, som gerne står til rådighed for besvarelse af praktiske og faglige spørgsmål.

Ansøgning eller interessetilkendegivelse senest 15. februar 2011 til styregruppen på mail
til adressen: ethna.soeren@mail. dk