Skip to main content

Novo Nordisk SportsCamp - en ny samarbejdspartner

| Administrator | Nyheder 2011

Novo Nordisk SportsCamp og Dansk Orienterings-Forbund har aftalt samarbejde fra 2012

Novo Nordisk SportsCamp for de 11-15 årige har været afholdt siden 2004 og omfatter nu 21 sportsgrene fordelt på syv forskellige SportsCamps rundt om i landet i skolernes sommerferie.

Orientering er i 2012 med på SportsCamp Furesø i uge 29 med start mandag d. 16. juli sammen med fodbold, håndbold, badminton, bordtennis, amerikansk fodbold og dans.

SportsCamp-tilbuddet skal ses som et ekstra tilbud i sommerferien til de 11-15 årige medlemmer i orienteringsklubberne landet over.

Udover en uges kvalificeret træning sammen med orienterings-venner fra hele landet, får man mulighed for at møde en masse nye sportsinteressere børn og unge fra andre sportsgrene og få en oplevelse for livet!

SportsCamp-tilbuddet er et godt supplement til B&UUs traditionelle og populære Kredssommerlejre.

Samarbejdet med Novo Nordisk SportsCamp indeholder også et godt tilbud til vores unge ledere/trænere, idet de får mulighed for at blive ansat som instruktører på SportsCamps rundt om i landet. De vil således kunne få et meningsfuldt sommerferie-job og møde andre unge ledere/trænere fra andre idrætsgrene og en masse glade og motiverede børn.

Den sidste del af samarbejdet omfatter et tilbud til orienteringsklubberne i de byer, hvor der afholdes SportsCamp. Her er klubberne velkomne til at komme forbi en aften og lave et lille demo-arrangement for alle deltagerne på SportsCampen. Det vil være en fin mulighed for at promovere orienteringssporten overfor en masse sportsinteresserede børn og bidrage til øget synlighed for sporten.

Novo Nordisk SportsCamp og Dansk Orienterings-Forbund har også aftalt at samarbejde omkring udviklingen af tilbuddet om ”Adventure” på SportsCamp Viborg i uge 27.

Novo Nordisk SportsCamp omdeler ”SportsCamp Folderen 2012” i 50.000 eksemplarer til de 8-15 årige i folkeskolerne og omdeler ”SportsCamp Avisen 2012” i 15.000 eksemplarer i boligområder ved Camps samt i haller og foreninger. Dette vil være medvirkende til yderligere eksponering af orientering overfor børn og unge.

Dansk Orienterings-Forbund håber, at klubber og medlemmer vil være med til at udbrede kendskabet til Novo Nordisk SportsCamp blandt børn og unge over hele landet.

Deltagelse i SportsCamp Furesø kan i øvrigt fint kombineres med O-Ringens 5-Dagars i Halmstad, der afvikles i uge 30.

Novo Nordisk SportsCamp og Dansk Orienterings-Forbund ser frem til samarbejdet i 2012 omkring SportsCamp Viborg og SportsCamp Furesø, og begge parter er indstillet på at udvide samarbejdet i de kommende år, afhængigt af opbakningen fra børn og unge til ”Adventure” og ”Orientering” på sommerens SportsCamps.

http://www.sportscamp.dk/sportsgrene/orientering