Skip to main content

Ny landstræner i 2011

| Administrator | Nyheder 2010

Ny landstræner søges til at udvikle dansk orientering yderligere

Dansk Orienterings-Forbund (DOF) søger en landstræner der kan udvikle vores dygtige løbere yderligere.


Landstræneren (LT) skal stå i spidsen for Danmarks seniorlandshold i orientering og er ansvarlig for den daglige træning af
løberne i DOF’s seniorlandsholdsgrupper. LT varetager den daglige ledelse af landsholdsarbejdet sammen forbundets øvrige landsholdstrænere.

LT er fagligt ansvarlig for træningen af de bedste seniorløbere og for udviklingen af elitecenteret, herunder forberedelsen til internationale mesterskaber og konkurrencer og for uddannelsen af elitetrænerstaben. Derudover
skal LT være initiativbærende i forhold til uddannelsestilbud til trænere på lavere niveauer.
LT planlægger alle seniortræningsaktiviteter og er ansvarlig for planlægning og gennemførelse af rejser til landsholdets aktiviteter.

Elitecenterets virksomhed varetages af elitecentertræneren, men det er landstrænerens ansvar, at træningen i centeret er på højeste niveau.

Til jobbet hører diverse administrative opgaver såsom regnskabsaflæggelse, rapportering til Team Danmark samt til forbundets hovedbestyrelse.

Profilen
- Højere/ videregående relevant træneruddannelse inden for Orientering og dokumenteret trænererfaring på internationalt niveau i orientering
- Indgående kendskab til vilkårene i international orientering på højeste niveau
- Evne til at analysere de krav de kommende mesterskaber stiller til løberne og udarbejde o-teknisk, taktiske oplæg og konkurrencestrategi ift de enkelte terræntyper og de enkelte løbere
- Teamplayer med god evne til at samarbejde med flere frivillige og professionelle herunder også forskellige faglige
retninger.
- Planlægningsevne, evne til at arbejde struktureret og selvstændigt.
- Kommunikative evner i form af erfaring med coaching og undervisning.
- Skal kunne indgyde tillid, troværdighed og respekt samtidig med at have evnen til at sætte kursen, når det er nødvendigt.
- Være bevidst om egne stærke og svage sider.

Yderligere oplysninger om jobbet kan ses via link herunder eller fås hos direktør Mads Ingvardsen på tlf. +45 4196 9370, Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller eliteudvalgsformand Dorthe Hansen på tlf. + 45 30664285 Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Ansøgningsfrist: 25/11 2010.
Samtaler forventes afholdt i uge 49 og evt. 50, såfremt der er behov for to samtalerunder. Ansøgningen sendes til: Mads Ingvardsen, Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Se beskrivelse af elitens arbejde – herunder beskrivelse af elitecenter orientering:
Diverse informationer om elitevirksomheden: http://elite.do-f.dk/elite/information.asp
Elitecenter orientering: http://elite.do-f.dk/elite/Pdf/Elitecenter%20Orientering%20okt%202010.pdf

http://elite.do-f.dk/elite/Pdf/Ny_landstaener_2011.pdf