Skip to main content

Medalje til Søren Saxtorph i WTOC

| Administrator | Nyheder 2010

På trods af et halvdårligt løb i dag lykkedes det at sikre bronze.

Det var sindsygt i dag, var Sørens umiddelbare reaktion, da han kom i mål efter andendagen af World Trail Orienteering Championship (WTOC). Det var meget svære poster, hvor de så ud til at passe på en måde set fra en vinkel og en anden måde set fra en anden vinkel. "På 9. post endte jeg med bare at vælge en af skærmene, og der gik for lang tid på den første tidskontrol. Jeg var dårlig i dag", vurderede han.

Men det blev alligevel til en 5. plads på dagens bane med 19 (af 22) point, og kun 28.5 sekunder på tidskontrollerne. Til gengæld var svenskeren Ola Jansson urørlig med 22 point, og han endte da også med at tage samlet guld med i alt 43 point, hvilket var 2 point mere end de nærmeste forfølgere. Blandt disse var der 4 med 41 point - heriblandt Søren - men Lennart Wahlgren fra Sverige lykkedes med en meget hurtig tid (9 sek.) på tidskontrollerne i dag at liste sig forbi Søren i den samlede stilling.

Det blev altså en bronze-medalje til Søren - og dermed den første medalje til dansk trail-orientering. "Vi skal jo starte et sted," som Vibeke Vogelius summerede det op.

http://live.woc2010.com/wtoc/