Skip to main content

Udtagelse til Nordic Tour 17.-26. jun

| Administrator | Nyheder 2010

Et spændende hold med både nye og gamle navne

Så er holdet blevet udtaget, og det er et hold med i hvert fald nogle overraskelser. Nogle af navnene gav sig selv ovenpå EM og udtagelseskriterierne, men både eksamen, arbejde og skader har spillet ind, når det drejer sig om op til 1½ uge – og endelig har en del herrer selv skullet finansiere deltagelsen. Så der har været mange inde i billedet inden det endelige hold lå der, og det er endda ikke alle der deltager i det hele.
Navnene er
Signe Søes (OK Pan), Maja Alm (OK HTF) og Zenia Hejlskov Mogensen (OK Pan),
Tue Lassen (Faaborg OK), Søren Bobach (Silkeborg OK), Mikkel Lund (Faaborg OK), Claus Bloch (OK Pan), Rasmus Søes (Farum OK), Rune Olsen (Tisvilde Hegn OK), Emil Folino (FIF Hillerød) – og endelig som en sikkert stor overraskelse for de fleste Martin Hoset (NTNUI Norge), som vist ikke har løbet et eneste ranglisteløb i Danmark.
Der vil snarest blive fulgt op på udtagelserne og komme lidt mere uddybning fra landstræner Åke Jönsson, ligesom der vil komme lidt mere information om det helt nye koncept Nordic Tour, der løbsmæssigt strækker sig over næsten 1½ uge i både Finland, Sverige og Norge med kun sprint og mellemdistanceløb, og så er der lige deltagelse i Jukola/Venla for de respektive klubhold indimellem.