Skip to main content

JWOC2010 – 120 dage endnu

| Administrator | Nyheder 2010

Om bare 120 dage åbnes JWOC 2010 ved en ceremoni på Aalborg Atletik Stadion.

Juniorlandsholdets forberedelser har været i gang længe, men går nu ind i en afgørende fase med mange mesterskabsspecifikke træningsdøgn og samtidig står forårssæsonen, med bl.a. Combineering Junior Cup for døren, selvom snedækket mange steder i landet ikke ligefrem indikerer dette.
Det skal blive spændende at følge vores dygtige juniorer til en JWOC på hjemmebane, hvor Ålborg OK står i spidsen for en spændende uge med såvel JWOC-konkurrencer og publikumsløb. Såvel Ålborg OK som juniorlandsholdet, håber der kommer rigtig mange orienteringsløbere for at deltage i publikumsløbene og dermed prøve kræfter med de samme terræner og baner som VM-løberne samt at støtte og heppe på de danske juniorløbere.
Da et VM på hjemmebane er noget særligt skal de danske supportere have mulighed for at være ekstra synlige på stævnepladserne og i skoven. Der er derfor i samarbejde med TRIMTEX, forbundets hovedsponsor for landsholdenes beklædning, udarbejdet et særlig JWOC 2010 trøje og JWOC buff til vores løbere og som supporterne naturligvis skal have mulighed for at købe.

- se billederne.

Prisen for JWOC-trøjen er 375 kr. og den fremstilles kun i ’Extreme’ modellen.
Prisen for JWOC buffen 125 kr.
Samlet pris for begge dele er 450 kr.

Bestillinger kan foretages på bjarne1(@) orientering.dk senest mandag d. 5. April.
I emnefeltet skrives: Supporter JWOC 2010.
Der vil være mulighed for at prøve Extreme-modellen i forbindelse med Spring Cup og Påskeløbene. Alternativt er det bare at bestille i den størrelse som du i forvejen har i Trimtex-extreme.
Alle bestillinger på såvel o-trøje og buff vil deltage i en lodtrækning om 3 sæt løbebukser og strømper, til en værdi af 500 kr., og som naturligvis matcher trøjen og buffen.
Overskuddet fra salg af disse trøjer vil gå til elitens forsatte udvikling af juniorerne.

DOF-Buffen – hvad skete der med den?
Under sloganet ’køb-DOF-BUFF-af-HOF’ blev der i forbindelse med JWOC i Italien og et salgsfremstød i anledningen af julen i 2009 solgt 150 stk. DOF-Buff. Overskuddet blev på 5.375 kr. og går til vores U16-landshold og deres forberedelser til EYOC2010 i Spanien.
Tak til dem der støttede os til glæde og gavn for vores U16 lndshold.

Bjarne Hoffmann
Elite og talentkoordinator

http://www.jwoc2010.dk/