Skip to main content

Låge 17: Bornholm Höst-Open 2010

| Administrator | Nyheder 2009

Internationalt 2-dages orienteringsstævne 30.10 og 31.10 2010

Ove Nielsen, Rønne IK Orientering, fortæller:
Bornholm Höst-Open foregår hvert år i den weekend, hvor sommertiden ender. I 2010 for 21.gang.

Ofte hører vi fra danske o-løbere, at det bornholmske terræn ligner meget det, man kender fra orienteringsløb i Sverige. Men hvorfor tage til udlandet, når det samme stort set kan opleves indenfor landets grænser.

På Bornholm kan man den ene dag løbe orienteringsløb i plantage nær klitter og strand og dagen efter opleve en næsten uvejsom skov med dybe dale og store klippepartier.

Jamen, der er langt til Bornholm ja, men hvorfor ikke gøre rejsen til en del af oplevelsen. Vi bornholmere har erfaring på dette område. Man bliver godt rystet sammen på sådan en rejse.

For jyder og fynboer kan det betyde start hjemmefra midt på natten. En tur over Skåne til Ystad og så med hurtigfærgen med ankomst til Rønne lidt før kl 10.

Höst-Open starter lørdag kl. 12 og er slut søndag ved middagstid, så der er tid til at nå hurtigfærgen kl. 13.45. Det er ikke spor besværligt 500-600 svenske o-løbere benytter hvert år Höst-Open som afslutning på deres o-sæson og gør rejsen år efter år.

Eller tag afsted en eller to dage før og lav en lille ferie på Bornholm samtidig. Bornholm er altid et besøg værd også udenfor turistsæsonen.

Velkommen til Höst-Open 2010!

http://www.host-open.dk