Skip to main content

Signe Søes fører i Portugal

| Administrator | Nyheder 2009

Århuspigen hurtigst på 1-etape i stærkt besat startfelt

De bedste danske orienteringsløbere deltager i disse dage i Portugal Orientering Meeting. Et stort internationalt 3-etapes løb med ca. 1.500 deltagere. Konkurrencerne afvikles i pragtfuldt forårsvejr og har samlet en god del af Verdens bedste til start.

Dameeliten løb i dag en hård 6 km. mellemdistancebane i noget så specielt som en korkeg plantage. Der var fine udfordringer med god kupering og forholdsvis åben skov. ”Jeg har ikke løbet perfekt i dag – men hurtigt” sagde Signe efter hendes løb, som gav hende bedst mulige udgangspunkt for en samlet sejr i etapeløbet. Signe fortæller ”Jeg er hernede for at træne igennem og lader derfor ikke specielt op til konkurrencerne – vigtigst for mig er at træne hårdt i fantastiske omgivelser – hvis det så tilmed giver topresultater, er det bare en ekstra bonus for mig”.

I morgen kæmpes der om point til Verdensranglisten hvor Signe pt. er nr. 9 – spændende om hun kan forsætte den gode start på sæsonen.

De øvrige danske løbere leverede også topresultater med sejre til Ida Bobach og Rasmus Thrane Hansen i de to junioreliteklasser.

Yderligere resultater og info via link herunder så snart arrangørerne har dem klar.

http://www.cpoc.pt/eventos.php?ev=pom2009_en