Skip to main content

Vil du på svensk orienteringsgymnasium?

| Administrator | Nyheder 2008

TKC Sjælland besøger skolen i Örkelljunga - det er muligt at komme med.

TKC-træner Gert Nielsen har indledt et samarbejde med vore svenske orienteringsvenner som har sendt nedenstående indbydelse til alle interresserede.

Du har som dansker mulighed for at gå på gymnasiet i et andet nordisk land, og der findes mulighed for økonomisk tilskud til dette.

Det betyder, at du har mulighed for at søge til f.eks. et svensk orienterings-gymnasium.

Skolen i Örkelljunga (50 km fra Helsingborg) har lavet et tilbud så du kan komme over og se om det eventuelt er en mulighed for dig at gå på et rigtigt orienteringsgymnasium.

Er det noget, som virker interessant, så har du 3 muligheder for at få mere at vide:

1. Du kan se kollegie og skole i forbindelse med TKC Sjællands tur til Smålandskavlen d. 24-26 oktober. Giv besked til GertN senest en uge før.
2. Der er ”åbent hus” på skolen lørdag d. 29. november.
3. Du kan komme i ”praktik” på skolen i løbet af efteråret! Følgende gælder:
* Vi har et ledigt værelse med seng på kollegiet, hvor du kan bo under praktikugen for 50:- per nat (nyt og friskt i centrum af Örkelljunga).
* Som praktikant skal du hjemmefra forberede en træning for eleverne inden selve praktikken. Denne træning skal du så med hjælp fra vores instruktører gennemføre i løbet af ugen (postudsætning/indsamling, trykning af kort, og praktisk gennemførelse af træningen).
* Desuden kommer du i løbet af ugen til at lave en mindre evaluering af forskellige områder med forbindelse til vor virksomhed.
* I øvrigt følger du vort instruktørarbejde og er med på vore træninger.
* 2 halve dage skal du arbejde på egen hånd med dine arbejdsopgaver.
* Praktiktid er mandag till torsdag (med fredagen fri som kompensation for det forarbejde som skal laves och for at sammenfatte evalueringen).

Har du nogle spørgsmål, så kontakt Per Nordahl, tel 0431-25920, e-mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Med orienteringshilsen
Erik Modig och Per Nordahl

Link til skolens hjemmeside: http://www.orkelljunga.se/utbildningscentrum/orientering/

Herunder desuden link til TKC Sjællands hjemmeside der også indholder yderligere information.


http://www.springcup.dk/springcup/tkc/