Skip to main content

Vores måde af være sammen på

| Administrator | Nyheder 2008

Landsholdet har givet hinanden håndslag på værdierne i gruppen

Årets første samling for seniorlandsholdet foregik på Team Danmark Centeret, Silkeborg i den forgangne weekend.

Landstræner Jakob Ødum, havde på baggrund af, den store udskiftning i gruppen sat fokus på, at finde nogle fælles "nøgleord" for samværet på landsholdet.

Efter en knaldhård træning på Himmelbjerget, investerede landsholdet hele dagen i arbejdet med, at finde den rigtige måde, at være sammen på i Landsholdsgruppen. Gennem gruppearbejder, øvelser med rollespil, filmproduktion og meget andet spændende stof, kom landsholdsløberne frem til 5 "hjørnesten" som gruppen ønsker at leve efter i fremtiden:


Sammenhold - Seriøsitet - Inspiration mellem "ung" og "gammel" - Opbakning til hinanden - Positiv indstilling.


Alle havde en udbytterig dag. "Det var rigtigt godt, at lære hinanden bedre at kende, noget der er vigtigt, når vi sammen tager ud til de store mesterskaber" påpegede en af de erfarne løbere efterfølgende til sportschefen.


Søndagen blev brugt til, at løbe stærkt. Jakob Ødum havde tilmeldt hele orienteringslandsholdet til at løbe mod atletikeliten på deres vilkår. Disciplinen var Cross, scenen Kirkeskoven midt i Århus. "Formålet er, at lære at løbe stærkt! Den komplette orienteringsløber, skal være en knivskarp løber. I dag er det ikke nok, at være teknisk dygtig, du skal også kunne løbe super stærkt for, at lave topresultater i orientering".


Resultaterne viste, at træningstilstanden pt. er god for hele vor landsholdstrup. Specielt Signe Søes med en fantastisk femteplads hos damerne, samt Mikkel Lund & unge Rasmus Djurhuus hos herrerne imponerede landstræneren.   

Resultater fra crossløbet via link.      

http://www.dafvinterturnering.dk/Resultatservice/DiverseUndersider/70we.aspx