Skip to main content

Allan Jensen et fejlklip fra at vinde EM-Guld

| Administrator | Nyheder 2008

Bittersweet dag for MTB-O landsholdet ved EM sprint

Allan Jensen, Silkeborg OK, kørte et stort set perfekt løb med stram kæde, hvilket betød at han kom i mål som nr. 1 med over 1 minut ned til nr. 2. Desværre havde Allan klippet en forkert post på en sti der løb parrallelet med den han kørte på, kun 10 m væk. Ærgeligt ærgeligt ærgeligt. Den var svær at sluge. Allans tid ville have rakt til en suveræn førsteplads 40 sekunder foran guldvinderen Tobias Breitschadel, Østrig.
Allan har endnu ikke formået at slutte i top 10 ved et internationalt mesterskab, men nu ved alle at det kun er spørgsmål om tid før han sætter skabet på plads!

Til trods for 2 mand i top 8, blev det altså en underlig dag for det danske MTB-O landshold ved EM sprinten i Litauen. EM-debutanten Erik Skovgaard Knudsen, Faaborg OK, var for anden dag i træk på podiet med en 6. plads efter en stærk indsats i skoven. Bjarke Refslund, OK Pan Århus, imponerede ligeledes med en 8. plads 19 sekunder efter Erik. Det var hans hidtil bedste internationale resultat.

Den forsvarende mester Lasse Brun Pedersen, Ballerup OK, som vandt guld i går på mellemdistancen havde en skidt dag med både flere tidstab og et styrt ved post 1. Lasse havde ikke fået sat kortet ordentlig fast, og da det pludselig fløj ud var refleksen en katastrofe opbremsning hvilket betød en tur over styret. Lasse fik aldrig rigtig kontakt med kortet og blev hentet af flere ryttere bagfra.

Resultater:
1. Tobias Breirschadel, AUT 19:55
2. Tönis Erm, EST 20:05
3. Ruslan Gritsan, RUS 20:08
6. Erik Skovgaard Knudsen, DEN 20:58
8. Bjarke Refslund, DEN 21:17
32. Lasse Brun Pedersen, DEN 23:42
DSQ Allan Jensen, DEN 19:15

Link til EM´s hjemmeside med alle resultater og en del billeder herunder.

http://www.mtb.lt/index.php/pageid/247