Skip to main content

Nu hedder det COWI ligaen

| Administrator | Nyheder 2008

Dansk Orienterings-Forbund og COWI indgår omfattende samarbejdsaftale.

Den internationale rådgivningsvirksomhed COWI har valgt Dansk Orienterings-Forbund som partner i et nyt spændende samarbejde.

For Dansk Orienterings-Forbund betyder partnerskabet at forbundets klubber får adgang til den nyeste teknik til fremstilling af grundmaterialer til brug ved korttegningen. Med adgang til landsdækkende luftfoto, DDO® og digitale højdemodeller, DDH® bliver orienteringskortene fremover betydeligt bedre, især når arbejdet i terrænet kombineres med GPS teknologi.

COWIs forretningsenhed for Geografisk Information en af Europas førende kortproducenter baseret på digital kortlægning. Kort af topkvalitet er orienteringssportens idrætsplads, og partnerskabet med Dansk Orienterings-Forbund tager afsæt i dette fællesskab.

Aftalen indebærer, at COWI’s navn og ydelser bliver eksponeret i forbundet samt overfor deltagere i nationale og internationale arrangementer i de kommende år. COWI efterspørger nye medarbejdere i Danmark og udlandet, og ser her orienteringsløbere, som et spændende rekrutteringsgrundlag.

Aftalen løber over 3 år og er historisk set den langt største partnerskabsaftale, som Dansk Orienterings-Forbund til dato har indgået. Dansk Orienterings-Forbund er indplaceret som Top Team Danmark forbund i Team Danmarks støttekoncept, med afsæt i de seneste års internationale resultater på både junior og senior siden.

Som en meget synlig del af samarbejdet overtager COWI retten til navnet på forbundets Danmarksturnering for klubhold. ”DM hold” hedder fra 1. januar 2008: COWI ligaen.

Kontakt informationer

Dansk Orienterings-Forbund: Generalsekretær Preben Schmidt, tlf. 41 96 9370, Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

COWI A/S: Vice President Rasmus Ødum, tlf. 45 97 10 19, Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Læs om vores nyt partner via link -

http://www.cowi.dk/cowi/da/menu/home/