Skip to main content

Mellem vokser

| Administrator | Nyheder 2008

DM Mellem står for døren, Atter deltagerrekord ved DM Mellem

Fra arrangørerne forlyder det at:

Med 660 tilmeldte sætter vi igen deltagerrekord for DM Mellem, når Køge OK tager imod i den sydvestlige del af Borup Skovene lørdag den 30. august. Startlisterne er klar, kortene er modtaget fra trykkeriet og der er i skrivende stund 49% chance for sol på løbsdagen.

En særligt glædelig udvikling er, at størstedelen af stigningen skyldes flere kvindelige deltagere og særligt tydelig vækst i D 13-14 og D 15-16, der begge kan samle 23 deltagere.

I øvrigt tangerer D 60 at være den dameklasse med størst deltagerantal, hvilket sikkert kan sætte nyt liv i debatten om de modne kvinder skal have udvidet antallet af aldersklasser i DM Mellem, hvor D 60 p.t. er den ældste klasse.

Ligesom ved DM Lang i 2006 har deltagerne mulighed for at låne et lille kortudsnit over en mindre del af skoven til opvarmningen. Du kan se opvarmningskortet her på siden, hvis du gerne vil forberede din opvarmning allerede nu.

Stævnepladsen er udformet således, at der bliver rig mulighed for at følge klubkammeraternes præstationer. Deltagerne i de fire ranglisteklasser starter lige ved siden af målslusen og passerer senere hele tre publikumsposter på selve stævnepladsen før de atter løber ud og finder de sidste poster i skoven.

Da deltagerne er seedet efter deres placering på ranglisten, forventer vi at spændingen vil stige gennem arrangementet med de forventet bedste løbere startende til sidst i deres respektive klasser. Da der er flest deltagere i H 21, vil denne klasse have senest målgang, således at de fleste deltagere i de øvrige klasser vil have mulighed for at følge den spændende afgørelse i H 21 og D 21 efter de selv har løbet.

Det er arrangørernes håb, at deltagerne ligesom ved DM Lang i 2006 får bekræftet, at man sagtens kan løbe o-løb på Midtsjælland om sommeren uden at blive kvalt i brændenælder og at fremtidige DM-arrangører får inspiration til, hvordan man kan udforme stævnepladsen så o-løb virkelig bliver en fest, som det er en stor oplevelse at være med ved.”

http://www.koegeok.dk/DM_2008/dm_mellem_2008.htm