Skip to main content

Pan og Silkeborg i finalen i COWI Ligaen

| Administrator | Nyheder 2008

Omgangstæv i den afgørende divisionsmatch i Søttrup Plantage.

Efter at Silkeborg efter forårets match kunne se sig på den noget uvante placering som nummer tre, skulle der ske noget i dagens match, hvis de skulle med til finalen - en plads de traditionelt har haft gennem mange år.
Pan lå nummer et med 5 point, Horsens OK nummer to med 4 point - hvilket havde fået klubben til at trække sig tilbage som arrangør af Divisionsfinalen i oktober. Silkeborg havde 3 point, og Aalborg lå på den kedelige sidsteplads med 0 point.

St. Binderup stod som arrangør af dagens løb i Søttrup Plantage - en traditionel jysk plantage, men med nogle områder, hvor man skulle holde tungen lige i munden. Disse blev selvfølgelig udnyttet af banelæggeren, og det var ikke alle, der fik holdt tungen det rette sted.

Denne gang blev det Horsens, der fik prygl af de andre klubber; temmelig meget endda. De øvrige klubber slog hinanden på skift: Silkeborg slog Aalborg, der til gengæld slog Pan, som igen slog Silkeborg.
Det samlede resultat blev således 4 point til hver klub, bortset altså fra Horsens, der måtte køre derfra med 0 point.

Dagens resultat:

Horsens OK   - OK Pan Århus  79,0 -115,0
Horsens OK - Silkeborg OK 84,0 -115,0
Horsens OK - Aalborg OK 79,5 -119,5
OK Pan Århus - Silkeborg OK 106,0 - 95,0
OK Pan Århus - Aalborg OK 95,0 -102,0
Silkeborg OK - Aalborg OK 109,0 - 93,0


Den samlede stilling blev så:
OK Pan: 9 point
Silkeborg: 7 point
Aalborg: 4 point
Horsens: 4 point
(I foråret vandt Horsens over Aalborg med 110-92; denne gang blev det 119,5-79,5 i Aalborgs favør, hvorfor Aalborg bliver nummer 3 i divisionen, mens Horsens bliver nummer 4).

Det betyder, at OK Pan og Silkeborg OK bliver de to nordkreds-deltagere i finalen i COWI-Ligaen, der afholdes af Randers OK i Hjermind Skov den 5. oktober. De øvrige deltagere er FIF Hillerød, Tisvilde Hegn OK, Odense OK og OK SNAB.