Skip to main content

Livlig dialog i Syd

| Administrator | Nyheder 2008

Det første dialogmøde om den nye breddepolitik trak 29 klubledere fra stort set alle Sydkredsens klubber og mange tog del i debatten.

Hovedbestyrelsen har i samarbejde med kredsudvalgene i Nord, Syd og Øst indbudt til tre dialogmøder om den nye breddepolitik. Efter at breddesatsningen ”Flere medlemmer” sluttede den 1. april 2008 er der brug for nye visioner, mål og handleplaner på breddeområdet, der dækker klubbernes og forbundets fælles aktiviteter for børn, unge og voksne, der dyrker orientering på motionsplan.

Det skal ikke afsløres hvordan mødet blev afviklet, men alene her mindes om at ”karavanen”, der består af hovedbestyrelsesmedlemmerne, Jette Kreiberg, formand for Børn og Unge, Lisa Tantholdt, formand for breddeudvalget og Helge Søgaard, formand for det hele, fortsætter til Nord i aften og Øst onsdag.

Planen for møderne er -

Tirsdag den 6. maj 2008 – Nord – Støvring bibliotek, Lokale A. Hobrovej 90. 1.sal, 9530 Støvring

Onsdag den 7. maj 2008 – Øst – Roskilde, OK Roskildes Bjældevej 20, 4000 Roskilde

Alle dage kl. 19.00. Indbydelsen er rettet til klublederne og de personer i klubben der står med opgaverne på breddeområdet i det daglige. Vi håber på et fremmøde med 3-4 fra hver klub.

Det er OK at møde op – selvom du ikke har fået dig tilmeldt.

Læs nyeste udgave af breddepolitikken via link.

http://www.do-f.dk/forbund/dok/forslag/