Skip to main content

Klub- og Stafetsamarbejder 2008

| Administrator | Nyheder 2007

Husk at tilmelde Jer. - Fristen er 31. december 2007

Husk at tilmelde Jer. - Fristen er 31. december 2007.

Det hedder i reglement 2007:

2.15
Klub- og stafetsamarbejder

Indtil 3 klubber kan indgå klubsamarbejde for sammen at stille et hold i Danmarksturneringen.

Tilsvarende kan indtil 3 klubber indgå stafetsamarbejde om at stille fælles stafethold til danske stafetter indenfor en eller flere af følgende 3 aldersgrupper:

Juniorer\t
Til og med D/H - 20

Senior
Fra og med D/H 21- til og med D/H 35-

Oldies
Fra og med D/H 40-

Samarbejdet vælger et fælles navn, der ikke må være en af de samarbejdende klubbers navne, men gerne en kombination heraf. Et samarbejde er bindende for et kalenderår ad gangen.

Klubber, der er deltager i Danmarksturneringens 1. division, kan ikke indgå i et klubsamarbejde og ej heller i et stafetsamarbejde.

Ved oprykning til 1. division skal en klub udtræde af et stafetsamarbejde ved førstkommende årsskifte. En klub der rykker ned, kan indgå i et klubsamarbejde med virkning fra førstkommende årsskifte.

Klub- og stafetsamarbejder skal anmeldes til forbundet. Dette skal ske senest den 31. december for det kommende kalenderår. En liste over indgåede klub- samarbejder offentliggøres på forbundets hjemmeside med oplysninger om samarbejdets omfang.


Brug Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. – Dit forbunds døgnåbne postkasse

Se listen fra i år via link.

http://www.do-f.dk/forbund/dok/vejled/dmvej/2007_stafetsamarbejde.pdf