Skip to main content

Husk (Ku) og (M)

| Administrator | Nyheder 2007

I O-service finder du den samlede oversigt over stævner, kurser og møder. Men det er...

I O-service finder du den samlede oversigt over stævner, kurser og møder. Men det er vigtigt dine indstillinger ved brug af O-service er rigtige. Ellers kan du ikke se dem i kalenderen og tilmelde dig korrekt.

Det er siden: ”Indstillinger ved brug af O-service” du skal have fat på.

Den finder du via link lige over den grønne bjælke på forsiden til højre. Det er det 2. icon fra venstre. En hvid firkant med prikker.

Er du registret som medlem af flere klubber vil du på din åbningsside, have muligheden for at klikke dig ind til samme side via: ”indstillinger” i 2. afsnit af teksten.

På siden med: ”Indstillinger ved brug af O-service” er der en række muligheder, alt efter de rettigheder du er tildelt i systemet. Fælles er dog under overskriften: Kalender.

Vis kredse, lande, kategorier og aktiviteter:
Jeg tager dem alle med, for at få det fulde overblik. Har jeg brug for at lave en sortering. F.eks. hvis jeg kun vil se, hvad der er lagt ind af kurser og møder, er det her jeg slukker og tænder sorteringsmulighederne.

Og det er også her du skal have mærket af, hvis du vi se (Ku) og (M) – altså kurser og møder i kalenderen. De er nemlig ikke en del af de forud indstillinger systemet giver dig, men informationer du selv skal tilvælge dig.

http://www.O-service.dk