Skip to main content

HB i tænkeboks

| Administrator | Nyheder 2007

Årets budgetdebat gav udfordringer - mere end panderynker.

Torsdag de 20. september 2007 var hovedbestyrelsen til møde på Nyborg Strand. Det var årets 5. HB møde og første behandling af budget 2008.

Det er her der bliver taget 1. runde i årets klassiske debat om pengene. I foråret tog hovedbestyrelsen en debat om den kommende års økonomi og delte synspunkterne med klubberne via klubledermøderne.

Stemningen var for en lempelse af det firkantede kr. og øre ”skattestop” på afgifter og kontingenter. Samfundet omkring os udvirker sig dynamisk. Flere i arbejde, flere penge til alle – så derfor også plads til mere til fællesskabet.

Årets budget version 1.0 er ikke en gyser, men stadig en alvorlig sag. Budgetmålet er på kr. +100.000, men ambitionerne på udgiftssiden noget højere.

Især ambitionerne om mere kvalitet i den interne kommunikation er ude af trit med budgetmålene, Skal vi have et kvalitetsblad, på 28 sider i offset tryk med plads til kort, 6 gange årligt i vores postkasse, koster det ekstra.

Det er klubberne der her sidder ved udløseren. En kvalitetsreform, som forslået af projektgruppen om forbundets kommunikation koster - Så enkelt er det.

HB er i tænkeboks – Klubberne får lov at ytre sig på klubledermøderne. Sådan skal det være i et demokrati…

Læs mere via link ….

http://www.do-f.dk/forbund/dok/hb/2007_5_HB-referat.pdf