Skip to main content

MTB-O frem i lyset

| Administrator | Nyheder 2007

Den 13. oktober 2007 er der det første DM i MTB-O i Rold Skov.

Den 13. oktober 2007 er der det første DM i MTB-O i Rold Skov. DIF har fra 2007 ophøjet herrernes konkurrence til et DIF mesterskab.

Lørdag den 13. oktober 2007 kæmpers der om DM guld i H 21. Om en rigtig DIF DM guld medalje i Rold skov. Vi havde også håbet at damerne kom med fra i år, men deltagerantallet i D 21- har ikke været stort nok de seneste 3 år, til at dette mesterskab er blevet godkendt i år.

Derfor gælder det om at herrerne finder den rigtige vinder af DM DIF guld og om at damerne får flere til at deltage i deres mesterskab. Hvis det lykkes, er der gode chancer for at DM i MTB-O opnår fuldstændig anerkendelse for begge køn fra DIF allerede fra 2008.

Udviklingen i MTB-O tager fart i disse år. Med EM guld og VM Guld, Sølv og Bronze til Danmark i år har MTB-O i 2007 fået det helt store gennembrud på eliteplan. Vi er på herresiden med, hvor det er sjovt at være, mens damerne er på rette vej.

Derfor bliver DM i Rold skov den 13. oktober 2007 og det efterfølgende WRE stævne søndag den 14. oktober 2007 en international og national begivenheden, der fortjener stor opmærksomhed.

I første omgang gælder det om at få samlet det det stærkeste og bredeste felt af ryttere. Derefter gælder det om at vi finder den rigtige vinder i de jyske bakker.

MTB-O er kommet for at blive – Hvorfor er du ikke på startlisten? – Det er hårdt, sjovt og sejt at finde vej på cykel. Har du prøvet, går det dig i blodet fra første gang …

http://mtb-o.do-f.dk/log/subpages/FM.doc