Skip to main content

Breddesatsningen går ind i sidste fase

| Administrator | Nyheder 2007

Efteråret og vinteren bruges til den sidste rekruttering og evaluering

Breddesatsningsprojektet er gået ind i sin sidste fase. Ikke fordi vi skal stoppe med at rekruttere nye medlemmer i klubberne, men fordi breddesatsningsprojektet blev fastsat til af slutte den 1. april 2008.
I efteråret og vinteren vil der være en evaluering af breddesatsningen, hvor breddekonsulenten vil tage en runde til klubberne for at høre hvordan det er gået, og få samlet det op som vi som helhed har lært af projektet.
Evalueringen vil gå på at få drøftet spørgsmål som:

Hvad har I fået ud af det i klubben?
Har der været gode historier i klubben?
Har materialet/kampagnen været brugbar?
Har det været højt prioriteret i klubben?
Har det været let at finde folk til breddesatsningen?
Hvor mange nye medlemmer har I fået i 2007/2006?
Hvor mange har meldt sig ud i 2007/2006?

Ud over breddesatsningen vil besøget handle om, hvad der kan støtte klubben i breddearbejdet. Nogle initiativer belaster klubben, andre støtter klubben. Det er vigtigt at klubben har muligheden for at vælge de initiativer, der støtter jer og giver jer energi, frem for at skulle have dårlig samvittighed over at vælge de initiativer fra, der kan belaste jer. Det er trods alt fritiden det handler om, og her skal det gerne være sjovt, og noget man gerne vil arbejde med. Så nytter det ikke noget at fokusere alt energi på de områder, der ikke virker, og som man synes burde virke. Hellere glæde sig over det der virker og er sjovt, og udbygge det, og så kun gøre det nødvendige ved det, der ikke er sjovt.

Samtidig vil blive præsenteret en folder ’Hvad kan I bruge breddekonsulenten til i klubben?’ En folder, der giver klubberne inspiration til hvornår man med fordel kan inddrage breddekonsulenten. Selv om man i klubben selv har kompetencer til opgaverne, kan det en gang i mellem være en fordel at inddrage en udefra.

Folderen kan downloades fra nedenstående link.

http://bredde.do-f.dk/bredde/breddekonsulenten.pdf