Skip to main content

KK

| Administrator | Nyheder 2007

Stort fremmøde i Idrættens Hus for at sige tak til KK.

Det mere end 18 år siden KK løftede røret og ringende til daværende formand for Dansk Orienterings-Forbund, Ove Gasbjerg. At det skulle blev indledningen til en markant idrætskarriere vidste ingen af parterne dengang. For KK var på det tidspunkt Astas mand og far til Chris, og ikke andet end det.

Dagens velbesøgte afskedsreception have mange taler og gode indslag, der hver især var med til at tegne billedet af en stærk personlighed, der målbevidst og vedholdende har forfulgt de planer der blev lagt. I alle disse år har forbundets elitearbejde konstant udviklet sig i en stadig mere professionel retning, så vi i dag er anerkendt som en seriøs samarbejdspartner hos Team Danmark, der sammen med Danmarks Idræts-Forbund er vores hovedsponsor.

Flere talere hæftede sig ved stikordene – Udfordring og oplevelse, der af KK var valgt som tekst under skærmen på til bagsiden af indbydelsen.

Netop dette har kendetegnet KK arbejde både i dybden og bredden. Hele vejen igennem er der givet og tage udfordringer, som et godt middel, når motivationen skulle findes, og hele vejen er der lagt vægt på de gode oplevelser, som det brændstof, der i en frivillig organisation driver værket.

Kun nødtvunget ville KK fortælle at han fra torsdag vil være at finde blandt løver og andre vilde dyr i Givskud Dyrepark. Her vil han på deltid og i sommerhalvåret fragte besøgende rundt til nye oplevelser. Men vi vil dog stadig kunne møde ham og Asta i skoven, for det er altid en udfordring at deltage i orientering – og den udfordring kan KK trods alt ikke undvære.