Skip to main content

Ny sportschef

| Administrator | Nyheder 2007

Fra hoteldirektør til sportschef

Fra hoteldirektør til sportschef - Dansk Orienterings-Forbund (DOF) har ansat 41-årige Ole Lind som ny sportschef. Ole Lind kommer fra en stilling som indehaver af og direktør for Strandgården Badehotel på Læsø og tiltræder stillingen 1. november 2007.

Med ansættelsen af Ole Lind har DOF fundet en markant profil til at afløse K. K. Terkelsen, der har valgt at lade sig pensionere med udgangen af juni måned 2007.

DOF er indplaceret som topsatsningsforbund i Team Danmark regi og det bliver en vigtig opgave for Ole Lind at videreføre det gode samarbejde med Team Danmark om at skaffe internationale orienteringsmedaljer til Danmark.

Danmark har taget medaljer ved de to seneste seniorverdensmesterskaber i orienteringsløb – sølv på mellemdistance i 2005 ved Chris Terkelsen og bronze på sprint i 2006 ved Claus Bloch - og de danske juniorer med Søren Bobach og Maja Alm i spidsen har det seneste år vundet guld ved både junior-VM og nordiske mesterskaber, så det er en succesrig eliteorganisation, Ole Lind kommer til at stå i spidsen for.

Ole Lind var i midten af 1980-erne blandt Danmarks bedste orienteringsløbere og var da også i en periode leder i juniorlandsholdsgruppen. I 1990-erne var Ole idémanden bag markante TV-produktioner fra World Cup og andre store internationale orienteringsløb i Danmark.

Dansk Orienterings-Forbund har i de senere år modtaget priser for at tage nye virkemidler i brug for at synliggøre orienteringsidrætten. Ole Lind får som en vigtig opgave at fortsætte denne udvikling og yderligere forøge pressens og potentielle sponsorers interesse for orienteringsidrætten og de bedste udøvere.

DOF lægger ved besættelsen af stillingen vægt på Ole Linds evner som iværksætter og inspirator. Gennem udviklingen af Strandgården Badehotel og Læsø Marathon, samt et nyskabende flerdages orienteringsløb, har Ole Lind demonstreret i praksis, at han kan få ting til at ske. DOF ser frem til at få glæde af disse evner.

Yderligere oplysninger:
Eliteudvalgsformand, DOF, Helge Lang Pedersen, tlf. 5123 1821
Generalsekretær, DOF, Preben Schmidt, tlf. 2296 0847
Konsulent, Team Danmark, Jens Meibom, tlf. 4326 2529