Skip to main content

Danske sommerstævner håber på fremgang

| Administrator | Nyheder 2007

Der er noget helt særligt over dansk sommer og orientering - Det skal bare prøves

Mens naturen har ro til at yngle, og orienteringsstævnerne er rykket ind i småskove eller direkte ind i byerne, arbejdes der på at få sommerstævnerne på plads.

Efter et flot forår med NOC 2007, som det helt store højdepunkt, men også med solide stævner med divisionsmacher, Spring Cup, Nordjysk 2-dages, Påskeløb og DM i sprint og nat, er orienteringsdanmark nu i sommerdøs.

Men der er tre stævner du bør overveje at lægge ind i dine sommerplaner, hvis du kan lide en helt afslappet stemning, med gode terræner kort og baner.

Det starter med det yngste af sommerstævnerne længst imod vest i Ulfborg og Stråsø plantager, hvor Vestjysk 2-dages afvikles med put & run den 30. juni - 1. juli.

Så følger i syd den traditionsrige Vikingedyst i Stensbæk og Revsø den 7.-8. juli og sluttes af med den genopstandne og meget savnede Skawdyst i Råbjerg - Bunken klitplantager i dagene 14.-15. juli 2007.

Jeg mener disse sommerstævner, sammen med Læsø 3 dages, der holde pause i år, er en historie helt for sig. Arrangemnter der er kulturbærende og har appel til hele O-Danmark.

Hvert af stævnerne er herved opfordret til at komme med indlæg til hjemmesiden, som i tekst og billeder fortæller om sjælen i netop deres sommerstævne.