Skip to main content

Det beskidte dusin…

| Administrator | Nyheder 2007

Tak til den sammensatte flok, der løftede opgaven...

Vi var måske nok lidt flere end et dusin – men vi var i sandhed beskidte, trætte og glade, den søndag eftermiddag på travbanen i Almindingen på Bornholm.

Det er ikke altid let at lave gode arrangementer, som klapper over hele linien. Især ikke når man er et til lejligheden sammenbragt team, med vidt forskellige erfaringer, temperamenter og vaner.

Men fællesnævneren er vores dejlige sport – og det giver trods alt masser af energi og frivilligt arbejde.

Det lykkedes os faktisk at lave et mesterskabsstævne, med fokus på gode terræner, kort, baner og fair konkurrencer, samt uhøjtidelige publikumsløb.

Vi fik heldigvis en del foræret i afviklingsfasen i form af skønt, varmt og tørt vejr, hvilket i sig selv løftede stemningen og humøret et par grader.

Mange ting kunne gøres bedre. Og ikke altid synes opgaverne fordelt, så alle trak lige meget. Men det overordnede indtryk kunne ikke rokkes.

Det blev et stævne, der NOC ikke var The Bedst Ever, men klart i den rigtige ende af karakterskalaen og så til en tiende del af prisen.

Mest markant på plus siden var den flotte TV dækning. Både DR Sporten og TV 2 Bornholm lagde vejen forbi og lagde kræfterne i gode indslag og billeder fra unikke steder.

Endelig vil vi huske dette NOC 2007 for de flotte sportslige danske resultater på juniorsiden.

Det blev til 2 guld, 3 sølv og 1 bronze, hvilket ikke er hverdagskost, men ren historieskrivning.

Det er noget vi kan bruge fremadrettet – ligesom vi tager bevidstheden om at arrangøropgaven kan løses af en sammensat flok med videre.

De fleste af flokken kan ses på billedet, der er taget af - web-master Troels Bent Hansen - en sen søndag eftermiddag i maj 2007.

Herfra – Tak til alle Jer der gav en hånd med ….

Se billedet i stor størrelse via link..

http://www.do-f.dk/img/aktuelt/beskidt.html