Skip to main content

Stilstand er tilbagegang!

| Administrator | Nyheder 2006

Valgsproget for Jørn Blom fra Mariager, der ligesom Vendelboerne og Allerød kan melde om godt nyt fra breddefronten.

Efter at have aflyst det første træningsløb efter VM på grund af træthed, kører det igen på de høje nagler hos Mariager Fjord OK

- Klubben har lige fået 4 helt nye medlemmer. Derudover er der kommet 4 nye "medlemmer" som vil melde sig ind, er meldingen fra Jørn Blom, formand for Mariager Fjord OK. Så 8 nye medlemmer siden sommer/august er da dejligt. - Klubbens træningsløb i august har igen været en succes med ca. 40 løbere fra klubben hver gang + naboklubber. - Det går stille og roligt fremad, fortsætter Jørn. -Og ingen fra klubben har meldt sig ud. Ny skov har klubben også lige fået, Låenhus der hænger sammen med Kielstrup kortet. Og så går jeg selvfølgelig og "barsler" med lidt nye tiltag....... Stilstand er tilbagegang!, slutter Jørn.

Mariager Fjord OK er gennem de seneste 10 år vokset fra at være en forholdsvis lille klub til virkelig at have succes med at tiltrække nye medlemmer.

Også hos vendelboerne forsætter de glade meldinger. Senest gav Peter Arildsen 5 Smileys til kampagnen hos Vendelboerne, og nu kan de næsten ikke få armene ned deroppe nordpå..

- Der var en fantastisk tilslutning til den tredje weekend med introduktion til O-løb, og vi var heldigvis begunstiget med skyfri himmel og tyve graders varme, er meldingen fra Jan Petersen,
- Der mødte i alt 34 op, hvoraf en tredjedel var juniorer, hvilket er meget spændende. Vi er jo flest ældre i klubben. Der var gengangere fra de foregående to lørdage, men de fleste var her for første gang.
- Alle var meget glade for arrangementet, mange ville komme igen lørdag d. 2 september, og flere udtrykte, at de ville melde sig ind i klubben, slutter Jan. Det bliver spændende at følge de næste ugers kampagner.

Hos Allerød er man også ved at lægge fra land.

- Vi har haft en stand i lørdags til Allerød's gågade arrangement: Aktiv fritid, fortæller Lotte Bergmann fra Allerød OK. Vi havde klart den flotteste stand, med 2 roll-up's og den store O-skærm. - Vi havde så overskriften ’Orientering er en familiesport’ og havde lavet en billedkollage med billeder af unge og gamle, tykke og tynde på. Det var et godt blikfang. - Vi havde forstørret Tokkekøb Hegn kortet. Det var der mange som var interesseret i. - Der var mange som kom forbi vores stand og viste interesse, så det er spændende om de alle kommer myldrende på torsdag til vores klubtræning, fortsætter Lotte spændt.

Og vi er flere der venter med spænding på at høre nyt fra Allerød. Har standen virket? Hvor mange dukker op?

Har I flere gode historier fra klubberne, så send dem, eller ring til Jesper Lysgaard (Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.). Det er supergodt at høre al den grøde, der er lige nu.

I kan låne roll-ups og bannere fra henholdsvis Brøndby og Herning. Se nedenstående link

http://bredde.do-f.dk/bredde/bredderollup.asp