Skip to main content

Stor succes med breddekampagnerne.

| Administrator | Nyheder 2006

50 nye ansigter mødte i aftes op til Viborg OK's begynderkursus i orientering

Flere klubber melder om fantastisk tilslutning til efterårets breddekampagner.

Viborg er igen helt fremme i skoene.

- Ikke mindre end 50 nye ansigter mødte i aftes op til Viborg OK's begynderkursus i orientering. En næsten overvældende tilslutning, der glæder mig som kursusleder utroligt meget, siger Keld Gade fra Viborg.
- Kursisterne er i alderen 9 til 65 år. 10 børn mellem 9 og 18 år, mange voksne i alderen 25-35 år og et flertal af piger/kvinder, hvilket er rigtig godt, for til forårets kursus var der et flertal af mænd.
- Første dags lektion var omkring orienteringskortet, hvordan det forstås, og hvad signaturerne betyder, fortsætter Keld.
- Derefter gik vi en lille tur i skoven opdelt i 3 grupper og så på eksempler på natur sammenholdt med kortet. Til sidst en orienteringstur på 2 eller 3 km. Begge baner af kategorien begynder.
- Det er herligt at høre kursisterne snakke og diskutere oplevelserne efter turen i skoven. Alle var glade og så frem til de næste 3 torsdage

Godt gået af Viborg og Keld, som klør på efter en stor indsats ved VM.

Fra Søllerød er meldingen fra Gert Bøgevig: - Puha !!! Jeg er stadig lidt forpustet efter torsdagstræningen i går. Det var virkelig fantastisk, at så mange mødte op og gav sig i kast med Geel Skovs slugtterræn.

Også OK Pan har slået det stort op, selv om klubben også trak et stort læs ved VM. Der har netop været informationsmøde i aftes og 25-30 nye var mødt op her. Der fortsættes med kurser de næste uger.

Har din klub også gode historier, så send dem endelig til Jesper Lysgaard (Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.)