Skip to main content

Sprinterne er klar

| Administrator | Nyheder 2006

Selv om det er mandag er det for VM-løberne hviledag. Der lades op til tirsdagens sprintkonkurrencer og dette VM's første medaljer.

Hviledagen er blevet brugt til lidt forskelligt. Det har været muligt at sove længe, at gå en tur i byen, at løbe modelløb, at foretage let træning, besøge fysioterapeuten for at få repareret kadaveret eller blot få løsnet nogle spændte muskler. Samlet har holdet været om at møde den danske presse til dansk pressekonference kl. 12.15 til 12.45 og samlet var holdet også, da det i samlet flok gik ned i byen for at få en lækker buffet på Det Grønne Hjørne.

Kun to af løberne har endnu ikke været i ilden ved dette VM. Mikkel Lund og Claus Bloch, to af vore seks sprintere, har endnu ikke været i konkurrence. Men i morgen sker det. Da starter VM for alvor, da vi i morgen både har Sprint kvalifikation og finale og umiddelbart før sprintfinalerne - kl. 16.00 er der VM åbningsceremoni.
Herrernes finale starter kl. 16.50 og her skulle alle de tre danske herresprintere gerne være med. Lige sådan skulle vore tre kvindelige sprintere også gerne være gået videre til damefinalen, der starter kl. 18.00.
19.15 er der medaljeoverrækkelse. Lad os håbe med dansk deltagelse.

Det danske sprinthold består af:
Herrer:
Chrisitan Nielsen
Mikkel Lund
Claus Bloch
Damer:
Ane Linde
Karina B. Knudsen
Anne Konring Olesen