Skip to main content

Resultat: 5-5

| Administrator | Nyheder 2006

Det kan være det bliver resultatet af søndagens hjemmekamp, AGF - Kolding FC, men det er det ikke. Det er derimod det danske resultat efter de to første VM kvalifikationsløb.

Igen en rigtig god dansk VM-dag. Arenaen var i dag Linå Vesterskov og distancen var Lang Kval.
Igen i dag var første dansker, der kom ind på en hujende målplads en kvindelig dansk VM-debutant. I dag var det Karina Knudsen, der har erstattet skadesramte Helene Hausner.
Karina var meget tilfreeds med sit løb. – ”O-teknisk gik det godt, og jeg formåede at stoppe op, der hvor jeg var i tvivl, og ellers hamrede jeg af sted”, var Karinas kommentar efter løbet.
At det så i den sidste ende skulle vise sig, at hun som Ane Linde i går, i den endelige slutstilling lige bestemt manglede knapt 20 sekunder til at komme med i sin første A-finale er blot ærgerligt. Men flot løbet og Karina kunne da også bære skuffelsen og se det positive i det. – Jeg var usikker på, hvor mit niveau i det hele taget lå i dette selskab, og her har jeg fået bekræftet, at jeg kan være med, og det styrker selvtilliden til næste gang, var Karinas vurdering.
Kort efter kom Carsten Jørgensen i god velkendt energisk stil ind i dagens hidtil bedste tid i herrernes Heat B. Carsten var meget tilfreds med sit løb. Carsten var startet først. Ikke den allerbedste startposition, men Carsten fik bekræftet, at der var hold i den positive formbekræftelse, han har fået flere gange på sin personlige testrute her op til VM. – Jeg ved jeg godt kan have nogle ”bløde perioder” i løbet af en konkurrence, men når jeg i dag mærkede dem var det bare om at give den noget morfar (noget gas). Og det gjorde Carsten i dag.
I næste startgruppe var de danske repræsentanter Chris Terkelsen og Signe Søes. Chris bør efter dagens løb og resultat kunne stole på, at den form han har været usikker på hvor var, at den er der hvor den skal være. Chris opnåede igen den bedste danske placering med en andenplads i sit heat.
Signe Søes leverede igen i dag et flot løb og opnåede en sikker kvalifikation til onsdagens A-finale.
Anne Konring Olesen og Rene Rokkjær startede i deres heats sidste startgruppe.
Anne kom ind på en flot sjetteplads og udtalte efter løbet: - Det var ikke et perfekt løb, men klart bedre end i går. Jeg glæder mig til finalen.
Renè Rokkjær (som i dag gerne ville have været på stadion for at se GF’erne mod Kolding) indrømmede efter løbet. – Jeg har aldrig været så nervøs før en start. Havde en fornemmelse af, at formen er lidt væk. Men ellers var Renè tilfreds med sit løb, og formen håbede han at finde derhjemme på hotelværelset. (det vil sikkert også hjælpe, hvis de hvide vinder i dag).
Dette 5-5 resultat er landstræneren også særdeles tilfreds med. – Det er et resultat, der lige bestemt er det positive afsæt vi har brug for resten af VM-ugen og til finalerne. Løberne har demonstreret for sig selv og for omverdenen, at vi er kommet til dette VM for at kæmpe om podieplaceringer, var Jakob Ødums kommentar efter dagens løb.

Dagens danske placeringer
Damer
Anne Konring Olesen nr. 6
Signe Søes nr. 8
Karian B. Knudsen nr. 17
Herrer:
Chris Terkelsen nr. 2
Carsten Jørgensen nr. 4
Renè Rokkjær nr 9


http://live.woc2006.dk/long/long_qual_result.html