Skip to main content

Rigtige venner

| Administrator | Nyheder 2006

DOF’s venner vil påskynde de bedste danske resultater ved VM.


Ved DM 2005 var DOF’s venner fremme med påskyndelser af de bedste af vores landsholdløbere, så de kunne forberede sig godt til WOC 2006.

Allerede nu er vennerne fremme med mere støtte og et nyt mål.

Det gælder i alt 30.000 kr. som støtteforeningen lægger på bordet til de bedste danske landsholdsresultater ved WOC 2006.

Den bedste dame og bedste herrer i hver af de individuelle discipliner får således 5.000 kr. i støtte til forberedelserne til næste års Nordic Orienteerings Championships (NOC 2007) på Bornholm.

”Det er forholdsvis nyt at vi knytter et sådant skulderklap til konkrete præstationer, og meget glædeligt at der er så mange der støtter op omkring vennernes arbejde” fortæller Flemming Nørgaard til Hjemmeside, og fortsætter ”Det er dejlig vi nu har muligt at give vores bedste landsholdsløbere et løft. Ikke et stort løft set i forhold til andre idrætsgrene men et mærkbart.løft.”

” Vi ved det er mere end velkomment, og håber fremover at kunne styrke vores landsholdsarbejde og talentarbejde på denne måde.” slutter en travl stævneleder.

Vil du støtte DOF’s venner kan du blive medlem ved henvendelse til Mogens Nielsen, Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.