Skip to main content

Er din klub på listen?

| Administrator | Nyheder 2006

Mange klubber er med under fokuspunktet: Her sker det. Oversigt over lokale tilbud til nye medlemmer. Er din klub også med?

I højre side på DOF’s hjemmeside er et Fokuspunkt: Her sker det. Oversigt over lokale tilbud til nye medlemmer. Klikkes her, fås en liste over de klubber, der har meldt ind, at de har et tilbud til nye medlemmer. I den nærmeste fremtid kan det ske, at ganske mange nye går ind og kigger her.

Mange klubber er på listen. De fleste med gode og præcise oplysninger. En del mangler stadig, og enkelte har ikke fået ajourført oplysningerne siden foråret. Flere mindre klubber er kommet med, mens der stadig mangler nogle af de helt store klubber.

Forårets kampagne har været meget positiv for de klubber, der har udnyttet et koncept med samme tid, og samme sted. – Så opleves det som man skal til træning, og så kommer man! er meldingen fra flere af de nye medlemmer.

Er din klub klar, og har den et tilbud til nye, så skynd jer at sende en mail til Jesper Lysgaard på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., med de relevante oplysninger, så listen kan blive ajourført med din klubs oplysninger, inden det går løs under, og efter VM.

Der skal sendes præcise oplysninger om: Mødested, mødetid, indhold og kontaktperson.