Skip to main content

Anne Konring Olesen vandt i Italien

| Administrator | Nyheder 2006

Anne Konring vandt Coppa Italia, langdistance og Chris Terkelsen blev to’er

Det danske landshold har her i weekenden deltaget i Coppa Italia. Lørdagens konkurrence var de italienske mesterskaber i sprint med Chris Terkelsen som vinder.

I dag på den lange distance vandt Anne Konring Olesen damernes konkurrence mens Chris Terkelsen blev to’er hos herrerne.

Anne Konring Olesen ankom til Italien i går aftes og lidt rejsetræthed sad til morgen stadig i benene, så hun var lidt usikker på, hvor kraftigt hun skulle lægge fra land i dagens konkurrence. Men en god start betød, at hun valgte at angribe banen i det både teknisk og fysisk udfordrende terræn. Den 8 km lange bane havde efter passage af stævnepladsen en sidste meget teknisk krævende sløjfe, hvor Anne dog lavede ”nogle dumme fejl”, som hun udtrykte det efter konkurrencen. Den endelige sejr var dog ikke i fare, idet Anne med en sluttid på 56.10 var fem minutter foran italienske Michela Guizzardi på andenpladsen. Karina B. Knudsen, Horsens OK sluttede som næstbedste danske dame på fjerdepladsen.

Anne glædede sig over sejren, - ”Jeg er tilfreds med mit løb i dag og min form synes at være, hvor den skal være med fem uger før det går løs ved VM i Danmark, men det, der glæder mig mest lige nu, er udsigten til i de kommende dage at træne i disse utroligt spændende terræner - det er rigtigt fedt”, var Annes slutkommentar fra Asiago.

Chris Terkelsen, der i går vandt sprinten var ikke tilfreds med sit løb, - ”Jeg havde dårlig flyd og dårlig fokus i dag”, var Terkelsens korte kommentar. Russeren Mikhail Mamleev vandt og brugte 92.44 for de 16.2 km og 30 poster, mens Chris Terkelsen på andenpladsen brugte 93.20. Italienske Michele Tavernaro blev tre’er i 93.49. Næstbedste danske herre var Carsten Jørgensen på en sjetteplads i tiden 97.49.http://www.origalilei.it/ci_griglie.html