Skip to main content

JVM-test-Lang på Fanø en barsk affære

| Administrator | Nyheder 2006

Juniorerne fik deres sag for på tredje og sidste JVM-testløb her i weekenden.

Som i går var det igen Fanø Midt, der var løbsområde. De stipulerede vindertider for dagens lange distance var for pigerne 60 minutter og 70 minutter for drengene. Men varmen og de teknisk svære og fysisk krævende baner gjorde at ingen nåede ned på disse tider.
Vinderen hos pigerne Signe Klinting, FIF Hillerød var med tiden 67.33 for de 6.8 km tættest på med Maja Alm, HTF umiddelbart efter på 67.49. Ida Bobach blev igen i dag tre’er, men fem minutter efter.
Hos drengene var dagens vinder Christian Bobach med sin vindertid på 81.08 godt 11 minutter efter den stipulerede vindertid. Lillebror Søren Bobach måtte hermed se sig slået af storebror og selv om Søren kan se tilbage på en flot weekend med to førstepladser og en andenplads, skal Christian nok finde ud af at lægge de tre dages løbstider sammen og fortælle lillebror, at han, storebror, trods alt trak sig ud af weekenden med en samlet løbstid for de tre løb på 23 sekunder bedre end lillebror.

At løbet var krævende var med al tydeligehed at se på resultatlisten. Halvdelen af drengene udgik eller havde fejlklip.
Dagens vinder Christian Bobach udtalte efter løbet: -”Dette løb er det tredje mest krævende løb jeg har løbet. Det mest krævende var sidste års lange distance til junior-VM og det andet mest krævende var DM-Ultralang også her på Fanø”.

Ane Linde, som døjer med rygsmerter og går til fysioterapeutisk behandling hos IMT i Århus, havde af trænerne fået lov til at stå over, hvis hun i dag døjede med rygsmerter. Ane valgte at stå over, men mon ikke også hun har demonstreret sin VM styrke i de to første løb.

Juniorlandstrænerne skal nu til at kigge på resultater for at udtage holdet, der skal repræsentere Danmark ved Junior-VM i Litauen i den første uge af juli.
Lars Lindstrøm lægger ikke skjul på, at det bliver en svær opgave, idet der generelt har været for mange ustabile præstationer. Opgaven er dog klar nok: - et hold skal udtages og være klar til offentliggørelse i morgen aften her på hjemmesiden.

Resultater fra Lang:

Drenge 10.6 km, 21 poster
1 Christian Bobach, Silkeborg OK 1:21:08
2 Søren Bobach, Silkeborg OK 1:22:20
3 Emil Folino Nielsen, FIF Hillerød 1:26:47
4 Rasmus Kiilerich Kragh,Skive AMOK 1:27:30
5 Rasmus Thrane Hansen,Søllerød OK 1:30:09

Piger 6.8 km, 15 poster
1 Signe Klinting, FIF Hillerød 1:07:33
2 Maja Alm, OK H.T.F. 1:07:49
3 Ida Bobach, Silkeborg OK 1:12:45
4 Ida Marie Heerford, Farum OK 1:17:44
5 Line Søderlund, Farum OK 1:18:38

Se alle resultater og splittider på eliteudvalgets hjemmeside

http://www.dk-orientering.dk/elite/default.asp