Skip to main content

Nordic Meeting på Sørlandet en positiv oplevelse

| Administrator | Nyheder 2006

B-landsholdet ydede en fin indsats i den for de fleste af løberne ”ukendte” terræntype.

Mens A-landsholdet kæmpede om placeringer ved EM i Estland gjorde B-landsholdet det samme ved Nordic Meeting i Arendal, Norge - "og løberne gjorde det generelt godt i den for de fleste ukendte terræntype", var Gert Nielsens kommentar til de danske løberes indsats.

Holdet blev desværre ramt af sygdom kort før afrejse, så det var en trup med en leder og en udøver færre, i det Carsten Lausten måtte holde sengen med lungebetændelse og Rasmus Søes havde så svære rygproblemer, at han ikke kunne løbe.

Lederen på turen var KC-træner i Farum, Gert Nielsen, og han beretter således om Nordic Meetings tre konkurrencer: Sprint, fredag den 12, Mellem, lørdag den 13. og Lang, søndag den 14. maj:

"Nordic Meetings første konkurrence, Sprinten blev desværre skæmmet af, at de først startende herreløbere fik udleveret løse definitioner med forkerte kontrolnumre, hvilket gik ud over Tue Lassen og Jeppe Borch, der ellers ville have haft fine muligheder for gode placeringer.
Der blev dog leveret gode resultater af holdet, selvom ingen løb ”rent”.

Mellemdistancen er klart godkendt! – Flotte resultater af ”juniorerne” Tue Lassen og Jeppe Borch og en solid indsats af Rune –og så havde vi 1 i top 10 og 2 i top 20!
Pigerne Rikke Nygaard og Karina B. Knudsen løb godt med begrænset tidstab.

Langdistancen blev som ventet en barsk omgang, hvor især Henrik Jørgensen blandt drengene leverede en flot fighter-indsats!
”Juniorerne”, Tue Lassen og Jeppe Borch samt Jacob Grønnegaard udgik med småskader, og for de førstnævnte var krudtet nok brugt op på mellemdistancen.....

Pigerne løb igen godt i det krævende terræn, og selv om de bommede, kæmpede de begge videre med godt mod og ret indstilling, så alt i alt en solid dansk indsats".

- "Vi havde aftalt før konkurrencernes start, at målet var, at vi skulle tage fra Arendal med oprejst pande, med lyst til at træne videre mod VM og med en positiv oplevelse rigere, og det føler jeg, at vi lykkedes ganske godt med – at det så også rakte til nogle gode placeringer er en ekstra bonus, som vi kan være stolte af" slutter Gert Nielsen slutter sin beretning.http://www.n3sport.no/Organisation.asp?id=533958