Skip to main content

Sikker sejr til Silkeborg i 1. div.

| Administrator | Nyheder 2005

Silkeborg OK klar til divisionsfinalen efter overbevisende sejr i Fussingø d. 7. august.

Med et hold på 85 løbere var Silkeborg OK allerede før start et meget godt bud på en vinder af opgøret i første divison i Nordkredsen. OK Pan var nok den værste konkurrent, klubben havde en anden plads fra foråret som skulle omgøres til en sejr med mere end 5 point. Udfaldet af dysten blev aldrig rigtig spændende og OK Pan måtte sig se slået med 11 point. Silkeborg OK kan således gå videre til divisionsfinalen med max point.

Det tredje år i træk Silkeborg er i finalen i kampen om titlen som DM for klubhold, klubben er forsvarende mestre. Finalen finder sted d. 2. oktober i Finderup med Viborg OK som arrangør. Fra Silkeborg OK lyder det, at man bestemt ikke tror på hverken hjemmebanefordel eller at på vinde på renomméet, men at klubbens medlemmer møder talstærkt op og løber det bedste de har lært for at beholde den titel, som man er så glade for.

I kampen om at undgå nedrykning kæmpede Ålborg OK en brav kamp. Det lykkedes da også at slå Horsens OK så overbevisende som med 22 point. Det var bare ikke nok, idet Horsens havde et forspring på 28 point fra forårets match. Så til næste år vil Ålborg OK være at finde i 2. division og
Horsens OK forbliver i 1. division.

Den nye nordjyske klub Mariager Fjord OK stod for stævnet i Fussingø. Banerne bød på pæne udfordringer op og ned ad skovens stejle skrænter. Herudover gav stormfældede områder en ekstra dimension til vejvalgene, områderne var heldigvis skraverede ind på banerne og gav således ikke anledning til slump.

Se resultater fra divisionsmatchen her

Match 1: Horsens OK - OK Pan Århus 71,0 -106,0
Match 2: Horsens OK - Silkeborg OK 73,0 -109,0
Match 3: Horsens OK - Aalborg OK 79,0 -101,0
Match 4: OK Pan Århus - Silkeborg OK 82,0 - 93,0
Match 5: OK Pan Århus - Aalborg OK 97,0 - 77,0
Match 6: Silkeborg OK - Aalborg OK 102,0 - 79,0

Inga Jager, Nordkredsredaktør og formand for Silkeborg OK