Skip to main content

Breddesatsning, Besøgsrunde og Idekatalog!

| Administrator | Nyheder 2005

”Vi skal være flere”!, ”Enkelt og sjovt”! er overskrifterne til breddesatsningen, hvor det første kursus afholdes på lørdag. Du kan nå at tilmelde dig til og med den 31.5. på O-service.

”Vi skal være flere”!, ”Enkelt og sjovt”! er overskrifterne til breddesatsningen, hvor det første kursus afholdes på lørdag. Du kan nå at tilmelde dig til og med den 31.5. på O-service.

Næste fase i satsningen er en besøgsrunde i klubberne.
Vi kommer hellere end gerne på besøg - Vi finder en klubaften, et bestyrelsesmøde eller en klubtræning med efterfølgende sodavand og blødt brød, hvor vi kan kommer og fortælle om projektet, så din klub kommer igang. I disse dage og i den nærmeste fremtid kontaktes de enkelte klubber for aftale om klubbesøg i august-september-oktober.

Udover kurser og mødeaktiviteter har et nyt værktøj set dagens lys. Et værktøj, der gerne skulle gøre det mere ’Enkelt og sjovt’ at arrangere træning, finde på aktiviteter, og i det hele taget få ideer. Værktøjet har fået titlen ’Idekataloget’

Idekataloget er et værktøj, der samler forskellige ideer, begreber, dokumenter og meget andet indenfor orienteringssporten. Idekataloget giver dig mulighed for at finde ideer, aktiviteter og oplysninger ud fra en række emner eller en søgning. Du kan linke til ideerne, udskrive dem og bruge dem meget praktisk i klubarbejdet. Du har også mulighed for selv at oprette ideer i Idekataloget, ligesom du kan rette og tilføje i andres ideer. Dette giver en række muligheder for at Idekataloget kan udvikle sig til en stor database med alle mulige gode ideer til aktiviteter og erfaringer. Idekataloget kan findes på nedenstående link.
Lige nu er der oprettet enkelte ideer, specielt indenfor gruppen ’O-teknik’. Prøv at klikke dig igennem kataloget, og lad dig inspirere.

Har du synspunkter, ønsker eller forslag til udbygning af Idekataloget er du meget velkommen til at sende en mail til undertegnede. Vi håber at du synes om det du ser, og at det er noget, der kan bruges i dagligdagen.

http://www.dk-orientering.dk/ide/