Skip to main content

Referat af HB-møde 04/2005 på nettet

| Administrator | Nyheder 2005

Referatet af HB-mødet i Nyborg den 30. april 2005 er nu tilgængelig i Dokumentbasen.

Hovedbestyrelsen er nu fuldtallig.
Med besættelse af formandsstolen i Børn og unge, hvor Jette Kreiberg, Roskilde i henhold til bemyndigelse er valgt, er der nu kommet 4 nye hoveder i HB.

De nye er -
John Holm, Kort
Lars Rask Vendelbjerg, Bredde
Jørn Simonsen, Øst og
Jette Kreiberg, Børn & unge
Til mødet var endvidere vores nye breddekonsulent, Jesper Lysgaard indbudt som gæst. Dette sket for at han hurtigt kan blive bekendt med medlemmer af HB og HB's arbejdsform.

Mødet afslørede en frisk debat, hvor meninger og synspunkter fik plads og luft. Det tegner godt for det fremtidige arbejde i en vigtig periode af forbundets liv

Den mere detaljerede projektplan for indsatsområdet "Flere medlemmer" fik mange gode ord med på vejen, og markeringerne omkring struktur, økonomi etc. var ikke til at tage fejl af.
Der er brug for vigtige justeringer fremover, men vi må fastholde den historiske chance for at vende udviklingen som WOC 2006 og breddesatsningen giver os. Det er en mulighed der måske først kommer igen om 40 år.

Strukturen og økonomien bør spille bedre sammen og første test herpå bliver budget 2006, der lægges af HB fra begyndelsen af efteråret 2005.

Find referatet i dokumentbasen eller via link herunder

http://www.dk.orienteering.org/dok/frame.cgi?dir=ref%2Fhb&file=ref/hb/2005_4_HB-referat.htm